Skocz do zawartości
IGNORED

Philips DVP 9000S + Philips DFR9000

elwo_marek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Odtwarzacz jest odjazdowy tylko z tą czułością problemy. Nie wiem czy w serwisie nie zapytać czy warto kalibrować laser (o ile to właśnie jest przyczyną). Najdziwniejsze jest to że najlepiej chodzą filmy często oglądane przeze mnie na kompie, a problematycznie te świeżo wypalone, co jak pisałem nie zdarza mi się na DVP 630 bo takiego tez posiadam. Gdybym źle wypalił to nie ruszy nigdzie. Jesli chodzi o ten amplituner to dopiero zastanawiam się nad kupnem.

Jeszcze jedna sprawa. Czy przy podłączeniu amplitunera z tunerem satelitarnym za pomocą wejścia optycznego jedyną korzyścią jest oglądanie i słuchanie programów nadawanych w 5.1, czy też jest jeszcze jakaś korzyść, o której nie wiem?

Witam. Ja mam niestety problem z czułością przy oglądaniu filmów i koncertów oraz z odtwarzaniem płyt DVD z nagranymi MP3. DVP9000 nie potrafi przetrawić takiej płytki gdyż jest tam około 80 katalogów, średnio po 12 utworów. Szkoda że Philips nie wziął tego pod uwagę że większość ludzi mających nagrywarki DVD wypala właśnie na nich MP3, a co dopiero będzie jak potanieją dwuwarstwowe płytki DVD?

Czy ktoś sprawdzał na tym modelu jak idzie film wypalony na płytce dwuwarstwowej?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.