Skocz do zawartości
IGNORED

Jak naprawic gramofon

re14sato

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Mam problem gdyz szperajac co nieco po babcinych strychach odnalazlem piekny gramofon jakis chyba zabytek tyle ze ejst to samam skrzynka i nic nie ma w srodku ael ze bardzo pasowalby do mojego pokoiku to chcialbym go jakos odrestaurowac tylko kompletnie nie wiem jak sie do tego zebrac chodzi o to aby do tej skrzynki wrzucic czesci ktore pozwolilyby mu zagrac.

Z groy dzieki za wszytskie odpowiedzi

P.S. Postaram sie wrzucic zdjecai tego "cudenka"

https://www.audiostereo.pl/topic/21465-jak-naprawic-gramofon/
Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Łamiąc wszelkie zasady poprawnej polszczyzny, napisałeś to:

"Witam!!

Mam problem gdyz szperajac co nieco po babcinych strychach odnalazlem piekny gramofon jakis chyba zabytek tyle ze ejst to samam skrzynka i nic nie ma w srodku ael ze bardzo pasowalby do mojego pokoiku to chcialbym go jakos odrestaurowac tylko kompletnie nie wiem jak sie do tego zebrac chodzi o to aby do tej skrzynki wrzucic czesci ktore pozwolilyby mu zagrac.

Z groy dzieki za wszytskie odpowiedzi

P.S. Postaram sie wrzucic zdjecai tego "cudenka"

dziś o 11:29.

Również dziś o 14:42 napisałeś to:

"Czy naprawde nikt nie wie czy poprostu nie chce sie wam??"

Moja odpowiedź jest taka: Nie pomogę Ci, nawet gdybyś mi zapłacił majątek. Dlaczego?

Przeczytaj uważnie jeszcze raz, to co napisałeś. Nie wiem jak innym, ale mnie to pachnie drechem niepierwszej świeżości niestety.

GM

Wypraszam sobie drechem nie jestem pisze bez polskich znakow dlatego gdyz mam linuxa i to dosc starego i wszyscy pod windowsem zazwyczaj maja problemy z wyswietlaniem polskich znakow napisanych przeze mnie i to jest powod mojej ortografii

G.Mark wybacz i prosze pomoz mi

A co do literowek type "lae" to to sa one spowodowane ze spieszylo mi sie jak pisalem tego posta i nie zwracalem za bardzo na to uwagi jeszcze raz przepraszam i jeszcze raz prosze o pomoc.

Pozdrawiam

G.Mark nie to miał na myśli. Nie chodziło mu raczej o ortografie czy inne literówki. Chodziło mu o styl......o styl.... a jemu brakuje faktycznie sporo do perfekcji:).... Nie obraz sie re14sato, ale do prof. Miodka troche Ci brakuje:)

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

"olekbiker" trafił w sedno problemu. Niechlujnie napisane wypowiedzi działają na mnie, wybitnie odstręczająco.

CHętnie bym i nie tylko zapewne ja pomógł, ale nadal nie wiemy o jakim gramofonie mówimy? Czy jest to gramofon na sprężynę, czy jest to gramofon typu "Bambino", czy jeszcze może coś innego?

Dopóki nie zobaczymy tego "zabytku", dopóty będziemy poruszać się w całkowitych ciemnościach.

Wrzuć zdjęcia to wtedy porozmawiamy.

GM

Przepraszam ale jestem zaledwie 17 letnim czlowiekiem ktory jeszcze wiele sie musi nauczyc ale mimo to prosze was o pomoc przesylam fotki niegdys byl to gramofon na korbke z tuba niestety tuby brak co zreszta widac

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9257-100002684 1170275667_thumb.jpg

post-9257-100002685 1170275665_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

NIe wypowiadajcie sie tutaj jako ze jest to dzial DIY a nie analog przezucilem calosc do analogu jesli chcecie pomoc to serdecznie zapraszma. Dział analog tytul ten sam czyli "jak naprawic gramofon"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.