Skocz do zawartości
IGNORED

Sens DIY końcówki mocy do CA 640A?

przemas_astro

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy,

tak jak w temacie tego wątku - czy jest sens zamawiania końcówki mocy do mojego Azura 640A (zestaw z 640C i Evo 1)? Byłaby to końcówka oparta o słynny i wielokrotnie omawiany tu Gainclone...

Czego mógłbym się ewentualnie spodziewać po takim "wzbogaceniu" systemu?

Dzieki za odpowiedzi!!!

Przemas :)

Z Twojego "o mnie"....CACY......

HA! Zdecydowanie powienieneś przymierzyć się do Gainclona. Pierwsze próby usprawnienia Azurka prowadziłem w oparciu o Clony Rekina, w których był niestety potencjometr. Myślę że gdyby było ich nawet 10 to i tak grałby lepiej od samego Azura z jego totalnie badziewnym potkiem. Uparłem się na końcówkę mocy i takową mam teraz u siebie od 4 dni.

Czy ma sens? A oddychanie ma? A jedzenie i picie ma? To taki sam ma GainClone do Azura.

Tak jak powiedział przedmówca.... potrzebne jest jeszcze lepsze pre- bo to w CA nie osiąga raczej zbyt wysokich lotów. Ale na wszystko przyjdzie czas.

Wydawało mi się że nie dam rady złożyć Clona bo jestem laik w DIY, a tu proszę.....zaskoczenie olbrzymie. Czekam jeszcze, aż Clon troszkę pogra bo narazie zbyt nisko na basie zejść nie chce. Tyle tylko, że Azur też nie schodził. Wiem z odsłuchów poprzednich, że po prostu może być lepiej, więc czekam.....

Słuchając rozumu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.