Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RXV-457 -- JAKIE KOLUMNY ??

andrzej paszkowski

Rekomendowane odpowiedzi

mefisto19

Spokojnie, spokojnie, nie goraczkuj sie. Ja pomoge.

Nie wiem tylko dlaczego, ale twoj link do allegro nie dziala. Moze cos zle wpisales? Na wszelki wypadek sprobuj ponownie.

800zl to duzo pieniedzy i za taka kwote masz juz prawo wymagac jakosci. Jezeli stereo to po co kupiles amplituner? Ale na poczatek moze byc, ja tez zaczynalem od amplitunera i to duuuzo gorszego. Glowa do gory. Proponuje ci przejrzec komisy z uzywana elektronika. Ja tak zaczynalem. Pokoj masz, jak piszesz, duzy wiec w gre wchodza tylko podlogowki. Taniej jak w komisie nigdzie nie kupisz. Pytaj sprzedawcow o prestizowe produkty jak Tonsil oraz te z krajow bardzo wysokorozwinietych jak Chiny itp. Wprawdzie to nie jest jeszcze hi-end ale juz blisko, no i dobry poczatek audiofilskiej przygody. Cos znajdziesz.

Pozdrawiam.

PS. Napisz na jaki produkt sie zdecydowales.

https://www.audiostereo.pl/topic/21990-yamaha-rxv-457-jakie-kolumny/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.