Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie kupic ALPS, Burn Brown...

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

NIE MA WERSJI SELEKCJONOWANEJ OPA2604AP jaes tylko stara maska do i scalaki z datą produkcji przed 1995 kiedy napięcie ofsetu - wartość maks. była o ok.1mV mniejsza obecnie produkowane sa wszystkie jednakowe - szczegóły w karcie katalogowej - układ ma we. FET więć jest czuły na wyładowania elektrostatyczne i mi też zdażył się padnięty kanał - widoczny dopiero na oscyloskopie na ucho nie bardzo widomo było o co chodzi

5$ to max. za 2604 w dowolnej obudowie

Sorry że piszę na raty - czarny alps jest w

www.elfa.se za ok.36PLN wysylka 25PLN(sic!)

oznaczenie alpsa to RK18... i RK27...

P.S. Pomagajmy sobie w zdobywaniu części bo jest z nimi dość ciężko i już bez pośredników są drogie

Wzmacniacze operacyjne Burr Brown'a można kupic na Wolumenie, ma je tylko jeden facet. Burr Brown analog device kondensatory elna i precyzyjne rezystory ma polski spec od tunningu sprzety hi-fi "Garmin" - strona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

OPA 2604 kosztuja około 20 zł i są orginalne. A kolega co je sprzedaje w cenie 20 usd za sztukę chyba zgłupiał.

Ukryta Zawartość

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Czy ktos z szanownych forumowiczow wie gdzie w Warszawie moge kupic Blekitnego lub Czrnego ALPSA oraz wzmacniacze operacyjne Burn Brown , Philips a moze Analog Device (nie chodzi mi o przedstawiciela LCAudio)oraz kondensatory Elna , Nichicon.

https://www.audiostereo.pl/topic/221-gdzie-kupic-alps-burn-brown/

O jaki model BB chodzi. Mam na zbycia dwie sztuki wzmacniacza operacyjnego opa jakie się wstawia w cd., phono preampach i niektórych wzmacniaczach mocy. Cena szt. 20$. Są nowe, w pełni sprawne nigdy nie lutowane. Jeśli Cię interesuje daj znać na forum to podam namiary.

Przykro mi, że cena Cię odstrasza! Ale oryginalny BB niestety kosztuje 20$. Te tańsze sa importowane z Singapuru i nie selekcjonowane. W Polsce jest jeden jedyny prawdziwy przedstawiciel. Nie zdradzę źródła z wiadomych przyczyn. Różnice pomiędzy tymi za 5$, a tymi za 20$ są ogromne i słyszalne.

Gość Do Arka

(Konto usunięte)

Kupuję tam większe ilosci różnych części. Nie ukrywam, że mam upusty i wolę sam zgarnąć marzę, a nie by inni mieli łatwy dostęp. Szczerze i chyba uczciwie. Nie zdradza się swoich pewnych zródeł!

• 34 lat później...

kazio

====

ALpsa kupisz także w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) po dośc niskich cenach ale jak już to polecam aby polowac na niebieskiego choc na dobry poczatek może być

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.