Skocz do zawartości
IGNORED

wielkie nieba - co mogło być nie tak?

yaro29

Rekomendowane odpowiedzi

własnie byłem w MM w Wa-wie na al.Krakowskich i nadal nie wierze własnym oczom, bo wydaje mi si eto wręcz niemozliwe. W sali "kinowej" oprócz kilku innych projektorów stoi panas pt900. Był właśnie podłączony i leciał z niego jakis dziwaczny koncert. Jako ze sie spieszyłem nie miałem czasu szukac kogos z obsługi zeby mi cos wytłumaczył. A chodziło mi o to co to za koncert, jaki format zapisu tego koncertu i z jakiego sprzętu był puszczany i jakie w ogole ustawienia mogły byc zastosowane i w DVD i w projektorze?????

BO OBRAZ BYŁ KOSZMARNY PEŁEN PIXELOZY,DOSŁOWNIE JAK Z FILMÓW VCD. Kolory i kontrast i jasnosc jak na te warunki tej pseudo sali było spoko ale sama jakosc obrazu to porpostu total szok. Nie wierze ze taki moze byc obraz z tego Panasa.

czy wiecie co mogło być przyczyną takiego stanu rzeczy?Dodam ze obraz był puszczany bodajze z jakiego dvd denona stojącego pod projektorem. Aha kabel jaki wychodził z projektora był puszczony z wyjscia hdmi, (chyba tak sie to pisze).

Cos wam przychodzi na myśl??

Pozdr.

Prawdopodobnie to był własnie koncert z VCD albo jakiś Divix. W Gdańsku też puszczają czasem jakąś kaszanę i myślą, że ludzie się nie znają i będą się wszystkim zachwycać. Sami sobie robią taką reklamę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.