Skocz do zawartości
IGNORED

TV 4:3 na ścianę do sypialni

Vonda

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega prosił mnie o pomoc w dobraniu mozliwie dobrego odbiornika do swojej sypialni ...

Wymagania:

1. płaski - ma wisieć na ścianie - pom. nie jest duże

2. wielkość w granicach 25"- 30" (choć nie wylkucza odejścia od tych wymiarów jeśli będzie to uzasadnione)

3. cena do 4000 PLN ( i znowu: jeśli w tej cenie nic nie spełni jego wymagań możlwie lekkie przekroczenie budżetu)

4. format 4:3

Prawde mówiąc nie bardzo wiedziłam co mu polecić ... punkt 1 defuniuje , że musi być to LCD lub plazma (a szkoda bo poleciłbym mu zdecydowanie CRT) ... pnkt 2 zaweża wybór raczej do LCD ... plazm tak małych chyba nie robią ? ... pnkt 3 tez mocno zawęża zakres .... a pnkt 4 załatwił mnie zupełnie ;-) - poza jakimiś monitorami PC z wbudowanym tunerem tv nie widziałem żadnych LCD 4:3 ...

Czy ktoś może coś polecic ??? Ostatecznie prekonam go do 16:9 ale ponieważ ma oglądać prawie wyłącznie telewicję to nie będzie dobry wybór ... a no i włąsnie - źródłem sygnału będzie antena naziemna i przede wszystkim jakiś tuner satelitarny - jeśli dbrze zrozumiałem sieć :"cyfra+" ... nie wiem jakiej jakości sygnał oni nadają ? - czy na LCD będzie się to dało oglądać ?

Pomóżcie - nie chciałbym zawieś pokładanego we mnie zaufania ;-)))

https://www.audiostereo.pl/topic/22746-tv-43-na-%C5%9Bcian%C4%99-do-sypialni/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.