Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz cd-75...

thoms

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Jako piszący jestem tu nowiutki ale forum baczni czytam już od jakiegos czasu. Jako że znalazłem bardzo mało informacji na temat tego sprztu zwracam się z prośbą do was. Kupiłem to cudeńko w komisie. Frajer nie wiedział co to jest i sprzedał mi to za marne 100zł. Sprzęt jest troszke jednak dziwny. Działą jakby miał lampy wbudowane.

Dopóki się nie rozgrzeje to jest tragedia. Płyta skacze, trzeszczy itp. nie czyta mniej oryginalnych płyt :)

Ale po 10-15 minutach wszystko się uspokaja. zaczyna czytać takie płyty, że wogóle bym nie pomyślał, że da się to zrobić. Nie wiecie przypadkiem przez co to może być spowodowane? Jakbyście też mogli to napiszcie coś bliżej o tym sprzęcie bo moja wiedza końcy się na tym, że sprzęcik ma transport cdm-2. Z góry wielkie dzieki za odpowiedź!

https://www.audiostereo.pl/topic/22796-marantz-cd-75/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.