Skocz do zawartości
IGNORED

Dylemat: iaudio X5L czy iPod Video ???

cwirek2432

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, przymierzam sie do zakupu jedengo z wyzej wymienionych odtwarzaczy. Ktory z nich oferuje lepsza jakosc dzwieku ? Slyszalem ze iaudio bije na glowe 'jabuszko' ? Jak ktos wie nich odpisze :)

Pozdro;]

Ps. Nie wiedzialem w jakiej zakladce temat umiescic, ale ze chodzi mi glownie o jakosc dzwieku dlatego wybralem STEREO :)

https://www.audiostereo.pl/topic/22808-dylemat-iaudio-x5l-czy-ipod-video/

Ja wybieralem miedzy iaudio x5 i iriverem h340 i wybralem irivera. Jesli jestes z warszawy polecam sklepy mp3store - mozesz pozyczyc, posluchac w domu pogrymasic i po tygodniu oddac i wybrac inny model do testowania. O ipodzie sie nie wypowiadam bo go nie mialem. Jesli spodoba Ci sie obsluga iaudio to mozesz smialo go brac - mi bardzo przeszkadzala obsluga menu za pomoca joysticka wielkosci szpilki - po prostu balem sie ze go urwe :). Dzwiek iaudio - iriver dla mnie nie bylo roznicy. Musisz przekonac sie sam.

Pozdrawiam,

Michal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.