Skocz do zawartości
IGNORED

er-4p + supermini. co dalej?

jacquer

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 2 zasadnicze pytanie. Po pierwsze jaki flash player doradzilibyscie do tego zestawu, obecnie moj zen touch nie dziala a do dyskow zawsze mialem pecha dlatego decyduje sie na pamiec. slyszalem opinie ze iuadio g3 ma dobra jakosc dzwieku, tylko ze nie ma wyjscia liniowego, jedyna opcje z wyjsciem liniowym posiada ipod nano(chyba). Ktos moze porownywal je? albo moze cos powiedziec na ten temat...

2 sprawa to to, ze mimo ze jeszcze nie dostalem wzmacniacza, to juz zaczynam myslec o tym co moglbym pozniej kupic...:) co mogloby byc takim jakims skokiem do przodu, zeby moc znaczaco odczuc roznice dzwieku. Z moich etymoticow jestem zadowolony, najbardziej cenie sobie w nich detalicznosc, separacje instrumentow, dobrze kontrolowany bass (nie narzekam na jego brak mimo ze opinie roznie mowia), mozna by sporo wymieniac, mam jakies dziwne wrazenie ze kolorowane sa lekko srednio-wysokie tonacje, co sprawia ze w pewnych momentach nie daja naturalnego (do pewnego stopnia) dzwieku, ale ogolnie lubie ich sygnature:) Co moglibyscie mi doradzic, cos z dobrym detalem:) i z kontrolowanym basem i dobra wysoka tonacja hehe jak zawsze kasa mnie ogranicza, wiec moj przedzial cenowy to okolo 300- 400 $ (chyba z usa bede sprowadzal wiec podaje cene w dolarach), zastanaiwalem sie nad hd-650 (200 euro z ebay.de), dt880 (180 euro z ebay.de), ewnentualnie akg 701 a moze 5000sa ? czy w ogole ktos testowal ten sprzet robil porownania itp i gdzie w ogole mozna je odsluchac, jakies miejsca w Polsce sa takowe?? I czy poczuje duza roznice po przesiadce z er-4p?

Dzieki za odpowiedzi :) i prosze o porady i pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/22854-er-4p-supermini-co-dalej/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.