Skocz do zawartości
IGNORED

Polecam sklep z podzespołami w Krakowie

niespokojny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Polecam sklep z podzespołami ul. Kalwaryjska 34 w Krakowie tel 122963019. mają dosłownie wszystko od wyjątkowo wielkiego wyboru mikroelektroniki po kable gniazda i tym podobne [ w tym wyjątkowo nietypowe] ceny niskie, obsługa fachowa i kulturalna

Pozdrawiam

Piotr.

Witam

Będę wiedział być może nawet jutro, ponieważ wybieram się do nich na generalny przegłąd śmietnika, na zakupy

pozwolę sobie dopiero w przyszłym tygodniu ostatnie grosze dałem Synowi Zbyszka aby wpłacił je na konto sciągam następnego Pioneera najwyższy model przed wprowadzeniem tak zwanej miękkiej mechaniki maszyneria wspaniała potężne przełączniki a wewnątrz elektromagnesy absolutnie piękny.

Jeśli w sklepie tego czego szukam nie będą mieli to mi poprostu to ściągną idę tam z polecenia i pełnym błogosławieństwem kolegi i przyjaciela właściciela sklepu. Czekają mnie chwile zastanowienia na co wymienić 5 chamskich gniazd DIN 345 czy na motażowe ale z gwintem, czy na canony, czy na 4 pinowe mniejsze od DIN dociągana wtyczka nakrętką czy na jacki 6,3 osiołkowi w żłoby dano a decyzja im szybsza tym lepsza, i jeszcze muszę odpytać faceta o kable mikrofonowe najdroższy jaki miałem i mam to jedna żyła i ekran lutowany obustronnie i przy mikrofonie puszczony jeszcze na masę obudowy. Nie mając do dyspozycji dobrego zespołu muzycznego trzeba samemu założyć jeszcze lepszy; a do tego potrzebny jest sprzęt [mam dwa razy 25 W (nominalna) lampowy i taki na starcie musi wystarczyć

pozdrawiam

Piotr

Bliżej Korony trzeba wejść na dziedziniec masz jak byk napisane 34. Źle się dzisiaj czuję i być może tam jutro nie

wpadnę po drugiej stronie ulicy [na Starowiślnej pomiędzy apteką a ul Wawrzyńca] mam sklep elektroniczny ale nie mają niestety tego czego szukam a więc nie pozostaje mi nic innego jak spokojne siedzenie na d...

pozdrawiam

Piotr

• 2 lata później...

>niespokojny

Ale to chyba wątek do zakładki z ogłoszeniami lu należałoby się skontaktować z Site i zapłacić za reklamę. To przecież niezgodne z regulaminem. Aż się dziwię, że nikt dotąd nie zareagował. Zgłaszam wątek do moderacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.