Skocz do zawartości
IGNORED

IC I GLOSNIKOWY - U KOGO ZAMOWIC ?

toksaj

Rekomendowane odpowiedzi

już widze te wszystkie malo sympatyczne i pouczajace wpisy(wyszukiwarka), ale temat mam prosty; zlece wykonanie lub kupie gotowe KABLE. Zainteresowanych zapraszam do watku, odpowiem na wszystkie pytania, ktore naswietla moj stan oczekiwan i to czym "dysponuje"

Malo rozwojowy, ale dla mnie wazny, zalezy mi na watku handlowym i tyle.

pzdro. Tomek

https://www.audiostereo.pl/topic/22965-ic-i-glosnikowy-u-kogo-zamowic/

>Działu "ogłoszenia" szanowny pan nie zauważył? Piętro wyżej, drzwi czwarte od lewej.

>

>(Wpis mało sympatyczny i pouczający na specjalne życzenie raz, na kogo wystawić fakturę?)

A Szanowny kolega nie zauwazyl, ze watek jest czysto komercyjny, takze niech sobie podaruje te wpisy i idzie uprawiac krucjaty na inny watek.

Drogi Kolego TEO, naczytalem sie na FORUM tylu watkow, w ktorych czesto ktos sugerowal, badz oferowal:, a to kolumny DIY, a to niby cos "przypadkiem" do odsprzedazy, a to jakis fajny produkcik, odsluch lub tescik i jakos przezylem, nic nikomu nie zarzucam, nie oceniam (nawet Darkula), dlatego prosze odpusc mi i TY.

Mam temat i chce go kulturalnie, bez "bawelny" zalatwic.

Jeszcze raz pozdrawiam: Tomek

>> toksaj

Witaj.

Napisz jakie masz wymagania, jaki zakres cenowy Cię interesuje, jakie brzmienie preferujesz itp, być może mógłbym Ci pomóc. Tak poza tematem - nie widzę nic zdrożnego w tym wątku - nie napisałeś przecież np: "kupię kabel taki a owaki za 500 zł" - więc każdy powinien zrozumieć, że nie jest to ogłoszenie, a chyba każdy ma prawo wpisać się na tym forum szukając pomocy i rozwiązania swojego problemu. Wątków na tym forum typowo handlowych było faktycznie już sporo - więc nie wiem czemu TEO się tak obruszył Twoim wpisem - nie musiał go przecież czytać, nikt go nie zmuszał do tego.

Na wszelki wypadek proponuję dyskusję o kablach omówić na priv. jakby co to zapraszam mój adres masz w moim "o mnie".

pozdrawiam

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.