Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki Sennheiser PX 200 - jak graja?

Leo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przymierzam sie do zakupu tychze sluchawek. Chodzi mi o bardzo dobrej jakosci sluchaweczki do noszenia zarowno na zewnatrz, jak i do podlaczenia czasami do zestawu Yahama (co by noca nie halasowac, a milo posiedziec...). Czy to dobry wybor i czy sa one porownywalne z "zamknietymi" sluchawkami tejze firmy? Jakie maja wady ewentualnie? Bede wdzieczny za podpowiedz. Dziekuje.

https://www.audiostereo.pl/topic/2306-sluchawki-sennheiser-px-200-jak-graja/

Czesc,

powiem od razu nie sluchalem PX 200, ale mialem na uszach PX-100 i PMX-60. PX200 sa zamkniete, ale nie wiem , czy przypadkim nie sa oparte na tych samych przetwornikach co 100. PMX-60 to jest ewidentna pomylka, gadzet nie warty zainteresowania. Pewnie lepiej kupic MX500, taniej i lepiej. Natomiast jakosc PX-100 pozytywnie mnie zaskoczyla i na pewno te sluchawki trafia do mojego grajatka. Bardzo dobrze zdefiniowany bas, reszta nie natarczywa, tak ze mozna dlugo sluchac bez zmeczenia. Goraco polecam.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.