Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz cd??

allman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.hciałem zapytac sznownych kolegów i być może kolezanki jaki odtwarzacz kompaktowy zakupić do mojego Marantza Pm-80.Mam w chwili obecnej Marantza CD-43 ale nie jestem zachwycony.Myślałem,że uda mi się zreanimować ONKYO DX-6950 Integra ale zdobycie laseru do niego to byłby cud.A jego brzmienie mi sie podobało no i coś czego cedeki marantza nie mają (przynajmniej te w "normalnych"cenach)mianowicie waga plus wykonanie.Słucham bluesa,rocka,jazzu i tego typu rzeczy.Do tego mam kolumny JBL VX55 ze starej serii chyba z 80-tych lat.

Reasumując chciałbym targnąć jakiegos cedeka, który jest ciężki jak czołg i zagrałby z moim wzmakiem.

Mam np mozliwość zakupu Denona DCD-2560 lub Sony 303ES lub Denona 1450AR ale może cos innego.

Pewnie się ze mną nie zgodzicie ale to onkyo miało pewną kulturę w dźwięku i takiego czegoś szukam.

jednak będe wdzięczny za wszelkie sugestie.

aha przeszukałem wiele tematów na forum..więc pomóżcie.pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/23088-jaki-odtwarzacz-cd/
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pomyliles chlopie zakladki... Denony mula dzwiek wiec wszystkie odpadaja... Niezle z Marantzem graja klocki Pioneera z wyzszej polki. Ja mam Akai CD 79 ale tego cdeka bardzo trudno upolowac... Gra to z wyzszym od PM 80 modelem wzmaka - PM 75. Sluchalem z nim starej Yamahy z serii 10xx. Polecam serdecznie: CDX 1030, 1050 lub 1060. Wszystkie waza powyzej 10kg. Jesli chodzi o Denona - mialem DCD 3300 - nawet po upgrade. Jak dla mnie kosmiczna porazka. Jesli chcesz znac konkretne modele Pioneera uderz na priva. Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/23088-jaki-odtwarzacz-cd/#findComment-428729

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.