Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo TX-SR603E Opinie

andyt74

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam Onkyo tylko, że model 602.

Nie wiem czego oczekujesz po Onkyo, porównując go z HK. Ogólnie jestem b. zadowolony z tego amplitunera. W połączeniu z DVD 502 (tez Onkyo) i zestawem Tannoy'a Fusion (fronty Fusion 4) zestaw gra tak jak mi to najbardziej odpowiada: dźwięk nie jest męczący, dość delikatny, ale z dobrze podkreślonym basem, na szczęście nie rozlazłym, całość brzmi szczegółowo, z dobrze podkreśloną górą (ale nie wyostrzoną). Nie zauważyłem, by jakieś pasmo "wyróżniało" się jakoś (korzystnie czy też nie). Generalnie przyjemne granie, co nie znaczy, że zestawik nie potrafi pohałasować, a i zasilaniem też czasami potrafi zaimponować. Niemniej nie jest to typ amerykańskiego grania HK, z jego pewną natarczywością, co - przynajmniej dla mnie - na dłuższą metę jest męczące, szczególnie przy muzyce. Moim zdaniem amplitunery HK zdecydowanie bardziej wyróżniają się w kinie. Typowe KD - to jest ich żywioł.

Pozdrawiam

Adam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.