Skocz do zawartości
IGNORED

GS-500 - czy warto to kupić?!

merlin

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie

mam pytanie

mam wieżę diory serii 502 i chcę do niej dokupić gramofon GS-500 żeby pasował do całości - ostatnio na allegro pojawiły się jak pisze sprzedający - nieuzywane i super stanie. woła sobie za nie ok 180 PLN czy to odpowiednia cena za ten sprzęt? szczerze powiedziawszy - mam na niego ochotę.

ja mam adama 424 ale on mi nie chce wpółpracować z WS-502 ;((( więc chodzi podpięty do drugiego zestawu diorowskiego serii as254/ws354/mds454 i super gra ale chcę kupić coś, co będzie chodzić z serią 500.

czy ewentualnie adama można skojarzyć jakoś z diorą 500 żeby chodził i grał jak należy?

bardzo proszę o poradę i wsparcie.

Marcyn

https://www.audiostereo.pl/topic/23174-gs-500-czy-warto-to-kupi%C4%87/

>ja mam adama 424 ale on mi nie chce wpółpracować z WS-502 ;((( więc chodzi podpięty do drugiego

>zestawu diorowskiego serii as254/ws354/mds454 i super gra ale chcę kupić coś, co będzie chodzić z

>serią 500.

>czy ewentualnie adama można skojarzyć jakoś z diorą 500 żeby chodził i grał jak należy?

Co to znaczy, że nie chce współpracować?

Nie używałem nigdy GS 424, ale raczej połknie tego GS 500 bez problemu w przedbiegoch. Lepiej te 180 zł przeznacz na płyty.8-)

Uruchom wyszukiwarkę (koniecznie!), jestem pewien, że na temat Adama znajdziesz tony informacji a o GS 500 niewiele.

Pozdrawiam.

Jeżeli już coś nie chce współpracować, to ewentualnie wkładka, a nie gramofon.

Wymiana gramofonu raczej nic tu nie zmieni, bo każdy z nich ma te same typy wkładek - MM.

A czy w Twoim wzmacniaczu jest wejście gramofonowe??

Janusz z Torunia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.