Skocz do zawartości
IGNORED

Ile dac za te tunery?

Mr_Archers

Rekomendowane odpowiedzi

jacch:

>Coraz więcej osób zarzuca ci, że nie potrafisz się przyznać do błędu.

Serio? Wymień choć trzy. Albo przynajmniej jedną godną uwagi ;-p

>Zrób coś z tym - zrzuć się z mostu abo co .....

jacch, mnie naprawdę nie kręcą twoje fantazje... Proponuję jednak bocznicę - zgodzisz się?

Misiu?

jacch: mowa była o poziomie kultury. O poziomie merytorycznym twoich wpisów napisać mogę jedno: nie ma o czym mówić. Znów palnąłeś głupotę (tym razem z tymi pełnymi zdaniami) - znaczy, wszystko w normie ;)

Do skąpych wypowiedzi musisz przywyknąć - mam zwykle ciekawsze zajęcia niż edukowanie via internet misiów o małych rozumkach. BTW, przed znakami przestankowymi nie stawiamy spacji. Przecinek czy znak zapytania są przykładami takich właśnie znaków. Jakiś czas temu zdołałeś już to pojąć, czyżby regresik?

Ponawiam propozycję: bocznica?

Gość

(Konto usunięte)

Co zrobiłeś sobie reinstalke systemu - długość wpisu powraca do normy :)

>"jacch, poziom znów spada ci dramatycznie. Popraw się.'

Z tego wpisu nie wiadomo czy chodzi o kulture czy co innego - trzeba sie domyślać , a kto może wiedzieć co za robaczek chodził w takiej chorej główce jak twoja ;p i co sie w niej ulęgło:))- dlatego uważam , twoim zwyczajem zresztą , ze nie potrafiłeś sprecyzować swoich myśli - a poza tym co za nieścisłość w rozumowaniu - sam ani troszeczke nie ruszysz mózgownicą i kompletnie nie kapujesz co do ciebie inni piszą , a tu prosze....... ja mam sie domyślić ;p

Na bocznice mnie nie wciągaj , wolałbym z psem niż z tobą ;p

A misia takiego w skórze poszukaj sobie w tych waszych barach dla chłopców.

Twoją filozofie dotyczacą spacji mam tam , gdzie taki miś z baru będzie ci zaglądał :)))

jacch, misiu złoty: próby obrażania oponenta ani nie zastępują argumentów, ani nie robią na mnie wrażenia. Od pewnego czasu stanowią natomiast jedyną treść twoich wpisów. Nie jestes w stanie ani podjąć merytorycznej dyskusji, ani w żaden sposób uzasadnić swoich zarzutów (co zresztą jakoś przestało mnie dziwić). Skoro masz zamiar dalej prezentować poziom przedszkolaka, wolna wola.

Ponieważ twoja inwencja w pogrążaniu się nieustannie mnie bawi, a nie chcę zaśmiecać wątków merytorycvznych, założę przy okazji wątek na bocznicy. Tam będę przenosić nasze fascynujące dyskusje. Zobaczymy, czy potwierdzi się czyjaś opinia wyrażona o tobie w dyskusji dotyczącej prawdopodobieństwa, a wyciągnięta jedynie na podstawie lektury twych wpisów: że szczyl jesteś, a nie facet?

Do psów raczej się nie zbliżaj, to naganne. Pewno także karalne, przy okazji.

Misiu ;)

Gość

(Konto usunięte)

Teo

W kółko to samo , jak to ty zresztą lubisz.

Naprawde nic ciekawego nie jesteś w stanie wymyślić???

Bo do merytorycznego odnoszenia się do wpisów forumowiczów nawet nikt nie marzy.

Zaczynasz już nudzić , właściwie nie ma się czemu dziwić 95% twoich pisów to czepianie sie innych - od siebie nie potrafisz dać temu forum nic ciekawego!!!

Jedno i to samo w kółeczko , powielacz wpisów :))

A może tak założysz wątek o tym jak przekonywałeś mnie , że coś co można zmienić jest stałe?

Albo o allegro ? gość który założył tamten wątek na koniec stwierdził to samo co ja , ale oczywiście to nie wystarczyło żeby cię przekonać- chyba nawet w tym wątku ktoś ci zarzucił , że nie potrafisz się przyznać do błędu ;p

Należysz do dziwnej kategori ludzi - jak im w ryj napluć to twierdzą , że deszcz pada.

Tak właśnie wyglada twoja odpowiedź na argumenty innych !!!

Gość

(Konto usunięte)

I jeszcze jedno - "..że szczyl jesteś, a nie

>facet..." - zopomniałeś o jednym!!!

Zanim jeszcze twój kumpel mnie tak ładnie nazwał , napisałem , że w tamtam właśnie wątku pokazywałem jaki "styl" dyskusji ty prezentujesz !!! Więc w zasadzie ta uwaga się ciebie tyczy ;p

.....Pewno także karalne, przy okazj... - zanim coś napiszesz , upewnij się bo znowy pierdół napłodzisz .

jacch: moje polemiki z innymi forumowiczami dotyczą zwykle kwestii związanych z tematyką forum, więc nie wymagają odzielnych wątków. Możesz poczuć się dumny, że jesteś tu chlubnym wyjątkiem ;) Przypominam, że na bocznicy masz możliwość łatwego wygrania tysiąca złotych - o ile, oczywiście, jesteś w stanie podtrzymać i udowodnić prawdziwość jednego ze swoich nieskomplikowanych twierdzeń. Naturalnie, jeśli po raz kolejny palnąłeś po prostu coś, czego w żaden sposób nie potrafisz uzasadnić, to nie dziwne, że nie odważysz się podjąć wyzwania ;)

binfin, 28 Gru 2005, 18:36:

>drugi taki sam jest za 219 i nikt sie nie kwapi

A jednak ktoś się pokwapił - tuner TX 550 RS poszedł za 219 zł ("Kup Teraz", aukcja 78192260). I słowo daję, że to nie ja go kupiłem ;)

Pozdrawiam przednoworocznie ;)

>A jednak ktoś się pokwapił - tuner TX 550 RS poszedł za 219 zł ("Kup Teraz", aukcja 78192260). I

>słowo daję, że to nie ja go kupiłem ;)

ales Ty uparty Teo: nalezalo jeszcze dodac, ze w obecnym czasie ceny tych tunerow osiagaja srednie ceny ponizej 200zl, i zapewne beda dalej powolutku spadac. dotyczy to chyba wiekszosci roznorakich tunerow, wzmacniaczy, deckow itp, po prostu coraz wiecej znajduje sie handlarzy co wykopuje to z flomarkow, nierzadko naprawia i sprzedaje. a jak dobrze wiesz, czym wieksza podaz, tym cena musi spasc, zeby ktos to kupywal. a dzieki temu potencjalny nabywca bedzie mogl kupic przyzwoita rzecz w jeszcze bardziej przyzwoitych pieniazkach :) z czego bardzo sie ciesze, i jestem pewny ze nie tylko ja. pozdrawiam zyczac wszsytkiego NAJ w nowym roku!

binfin:

> ales Ty uparty Teo

Ale tylko do chwili, gdy wykażesz mi (lub ktokolwiek inny), że się mylę ;)

> nalezalo jeszcze dodac, ze w obecnym czasie ceny tych tunerow osiagaja srednie

> ceny ponizej 200zl

Nie mógłbym tego dodac, jako że byłoby to kłamstwo. Jak dowodzą aukcje na Allegro, tunery te osiągają ceny wyraźnie przekraczające 200 zł. Czwarty z kolei przykład, pokazujący przy okazji ile może zdziałać świetna oprawa graficzna aukcji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Licytacja wciąż trwa, cena wynosi aktualnie 290 zł.

Pozdrawiam ;)

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

bifin nie próbuj nie warto :)

.....Ale tylko do chwili, gdy wykażesz mi (lub ktokolwiek inny), że się mylę ;)... ------- tego nikt nie jest w stanie zrobić .

Jako ciekawostke dodam , że na forum krąży opowiazdka iż jego mama do dziś mu nie może udowodnić , że są rodziną , pomimo zrobionych odp. badań - teo twierdzi , że badania można sfałszować i dlatego nie wierzy :)))

Tak, aukcje uzytkownika jamaja są perfekcyjnie przygotowane - ladne fotki na niebieskim tle, obszerny opis, cena od 1 PLN... Więc klocki się mu sprzedają jeden za drugim ;-) A - na ten przykład - lepszym tunerem Yamahy TX-930RS w cenie 330 PLN "kup teraz", to nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-D

Ukryta Zawartość

krzych:

>Tak, aukcje uzytkownika jamaja są perfekcyjnie przygotowane

Bardziej chodzi tu chyba o rzetelność sprzedawcy - wystarczy spojrzeć w komentarze, także w te negatywne - ani jeden nie jest chyba zasłużony. To po prostu solidna firma - sam coś od niego kupowałem, coś także reklamowałem, mogę tylko pochwalić.

> - ladne fotki na niebieskim tle

Szkoda tylko, że nie są to zdjęcia rzeczywiście sprzedawanych egzemplarzy, jak podano w opisie. Jeden komplet fotek "obskakuje" u tego sprzedającego wszystkie aukcje danego urządzenia.

jacch: Znów piszesz, co ci ślina na język przyniesie? BTW, wątki pomyliłeś, zajrzyj do właściwego ;-p

to prawda, i jak tu logicznie wytlumaczyc o co tu w tym wszystkim chodzi? na szczescie dla sprzedawcow, trafiaja sie kupcy z wypchanymi kieszeniami, ktorzy nie interesuja sie co i za ile kupuja. to dobry tuner, ale cena ponad 400zl to co najmniej 2krotna przesada.w tym wypadku liczac go do sredniej cena faktycznie grubo przekroczy 200zl. jednak uwazam to za "wybryki", na ktore nie ma co za bardzo zwracac wieksza uwage.

binfin:

>to prawda, i jak tu logicznie wytlumaczyc o co tu w tym wszystkim chodzi?

Być może niniejszy wątek miał wpływ na cenę - oznaczałoby to, że rola forum jest trudna do przecenienia. Oczywiście, cena 400 zł jest zdecydowanie przesadzona, nawet na tak dobrze przygotowanej aukcji spodziewałbym się _góra_ trzech stów.

Jeśli to wpływ forum, to znaczy że ludzie sprawdzają tylko, czy dany sprzęt jest znany, ale nie czytają już treści wpisów ;) W tym wątku nikt nie sugerował, że 550 RS powinien kosztować powyżej 250 zł (sam pisałem, że sensowna cena to _do_ 250 zł), tymczasem sześciu licytujących oferowało wyraźnie wyższe kwoty. No chyba, że sugestie wyższej ceny zawarte były w innych wątkach - nie chce mi się sprawdzać w wyszukiwarce ;)

-> Teo

OK, zgadzam się, że jest to solidny Allegrowicz ;-) Ale aukcje ma przygotowane bardzo dobrze, szczególnie fotki sprzętu... Aż portfel się sam otwiera, sta dość wysokie ceny na jego aukcjach - bo chętnych jest wielu ;-D

Co do tunerów Yamahy - widzę, że temat już dawno jest "nie na temat" ;-D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.