Skocz do zawartości
IGNORED

Minas Anton by MgGyver

jaro4444

Rekomendowane odpowiedzi

ten sam przetwornik - na ucho, zaleznie od nastorju, cisnienia atmosferycznego, samopoczucia i innych czynnikow, to moze byc roznie nastrojony ;) dobrze by przy takim strojeniu brew byla zmarszczona, czolo zachmurzone, seriozne podejscie i skupienie pelne, oczywiscie mocna kawa do tego, to moze bedzie ok lol

Andrea29 ----> gdyby nie to, że były to Twoje głośniki to bym powiedział, że miałeś wybrakowaną parę ;)

Pitdog ----> nie "seriozne podejscie i skupienie pelne" a inny partner do wspólpracy, przez to inny podział, inne tłumienie L-padem, inna praca i charakter dźwięku. Choć faza księżyca też ma wpływ na efekt ;)

Co do płyty Patricia B. to jest świetna i mimo tych Hammondów to za to inne fragmenty są super ;)

Patricia "Fryzjer" jest swietna i hamondy tez sa swietne - ta plytka to czysta rozkosz muzyczna. U mnie siedzi Morel MDT-33 i zadnego kłucia po uszach nie ma nawet w kiedy wysokie wchodza tak wysoko ze prawie milkną - rewelacyjna plyta.

Jaszo ---> to nie do końca o to chodzi.

Ja lubię te organy i nic w uszy nie kłuje. One po prostu tak drażnią aranżacją, że potrafią doprowadzić do szału osobę nie lubiącą tego typu muzyki.

Tu przyznaje Ci racje. Nie zebym mial prawo do przyznawania czegokolwiek. Fakt, aranzacja czasem irytuje ale czasem wrecz przeciwnie - tutaj wszystko zalezy od nastroju sluchajacego. Czasem jak sobie siade z ksiazka i oczy mi sie zamkna - na tej granicy jawy i snu ta muzyka robi naprawde niesamowite wrazenie. (ale nie na mojej żonie ;) )

• 2 miesiące później...

Witam serdecznie wszystkich.

Od środy jestem w posiadaniu kolumn jaro4444 wymienionych w tytule. Jestem pod wrażeniem... szczegolnie stosunku jakości do ceny. Bardzo pozytywne wrażenia - nic dodać nic ująć. Pozostaje mi jeszcze tylko zmienić wzmacniacz poniważ moje ONKYO ITEGRA A-8250 z tymi klockami zachowuje się jak mały fiat z przyczepą kampingową jadący nad balaton.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.