Skocz do zawartości
IGNORED

Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy

systex

Rekomendowane odpowiedzi

zybel, sieko, systex

Dogadajcie się między sobą.

Jestem umówiony z systexem, że biore komplet głośników dla niego i dla zybla.

systex dopłaca różnicę kasy pomiędzy dwoma kompletami głośników, a moimi paczkami od zybla.

Jezeli głośniki Zybla mają być wysłane na adres sieko, nie widze kłopotu. Sieko podaj mi adres wysyłki na priva.

Resztę dogadajcie między sobą. Czekam tylko na przelew od systexa.

Pozdrawiam

sorki za zamieszanie, ale chyba sobie odpuszcze ten projekt, jestet w zasadzie zielony w tym temacie i chyba się jeszcze nie podejme w obecnej chwili tego klonika. Te wszystkie konty i cewki czym wiecej czytam zaczynają mnie przerażać. Może w następnym rzucie może się odważe. pozdrawiam nowincjuszy którzy się zdecydowali

sieko - nie poddawaj sie - na poczatku jest trudno ale pozniej daje to wiele satysfakcji - poczytaj na poczatek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

GNAKED, 15 Kwi 2006, 11:40

>sieko - nie poddawaj sie - na poczatku jest trudno ale pozniej daje to wiele satysfakcji - poczytaj

>na poczatek

Ukryta Zawartość

NO dzięki za słowa otuchy gnaked, ale jestem dalej rozdarty i brak mi tego impulsu ;)), może jak zobacze już jakieś pierwsze wasze dzieła , to może dostane kopa i spóbuje ;) , jednak jak liczyłem -myśląłem że wyjdzei troszke taniej.

Gotowe skrzynki okolo 210 zł (bez lakierownia) przetwornii jakięś 220, nie wiem ile będzie kosztowała zwrotkw.

Najgorsze jest to że troch nie wierze w to że mi się ten wyrób spodoba, hmmm chyba musze zając się sprztaniem świątecznym bo non stop o tym myśle :))) czy spóbować czy nie , non stop zakręcony ;).

Z drugiej strony mam jaką kase uzbieraną na głośnii (póki co 1900) i czy warto się rozdrabniac na te mitty, możę lepiej troche dołożyć i kupić sobie proac tablette( w promocji za 2900) -tylko ta satysfakcja zbydowania czegoś co miło gra dla ucha jest bardzo kusząca. Patrząc rozsądnie jednak brak doświadczenia bardzo wstyrzmuje i oby moje skrzynki później nie wygladały tak że wstyd będzei je postwić na półce ;)

ALe póki co chyba spóbuje zając się sprztaniem, a wam życze powodzenia, czas pokaże co będzie dalej .życze audiofilskich jajek

Ukryta Zawartość

sieko może najpierw posłuchaj totemów - gdzies w okolicy ktoś pewnie ma w sklepie lub domu. A za taka kasiorke można niezłego klona zrobić :) Żdrowych spokojnych świąt.

Świąt spokojnych z nienatarczywą górą, nisko schodzącym dobrze kontrolowanym basem i niesamowitą ilością przestrzeni oraz kabli przezroczystych ... życzę ... :)

chłopaki uruchomilem parkę. cewki nawinąłem okolo 2 mb z jakigoś kabelak telekomunikacyjnego rezystor ceramiczny 2,7ohm i 3,3 mkt i grają calkiem calkiem. to jak bedzie z właściwa zwrotnicą?

sieko może najpierw posłuchaj totemów - gdzies w okolicy ktoś pewnie ma w sklepie lub domu. A za taka kasiorke można niezłego klona zrobić :) Żdrowych spokojnych świąt.

no własnie problem w tym nie mam gdzie ich posłuchać :(, ale może ktoś je z klonuje z okolic Gliwice i posłucham :)

Cześć

GDWK mamy wyprodukowane wszystkie.

GDN...mam zadzwonić w poniedziałek.

Całe zamówienie przejął Protonsil.

Restrukturyzacja.

Głośniki będą wyprodukowane na 100%. Kiedy? Wiążącą odpowiedx mam dostać właśnie w poniedziałek.

Pomiary będą wykonane i cena za głośniki zostanie taka jak się umówiłem wcześniej.

To tak telegraficznie.

Wolę nie pisac co w związku z tą sytuacją mi po głowie chodzi:(

Pozdrawiam

acha, mam dokłdnie podac ile tych głośników kupujemy. Piszę to, bo kilku kolegów nie dokonało wpłaty. Umówmy się tak:

W poniedziałek potwierdzam zakup głośników tylko dla osób od których wpłynął/wpłynie przelew.

Zybel, systex, dogadaliście się już?

Narazie nie mam wpłaty od systexa.

Zybel podobno już masz głośniki? W razie czego paczki puść mi za pobraniem, a jeżeli bierzesz głośniki, to różnicę włożę Ci do paczki z głośnikami.

Pozdrawiam

czy mozna dolaczyc sie do zamowienia

np za sieko

jezeli to nie klopot ,

chodzi oczywiscie cala sprawe ze skrzynkami

chyba ze na tych przetwornikach mozna zrobic malego totema , podstawkowego

>zybel

Jak się posuwają prace nad skrzyneczkami? - może jakieś nowe fotki.

Może w przyszłym tygodniu (przed długim weekendem) będą skończone i rozesłane do tetemowców. Czy można mieć taką nadzieję?

>lancaster

Czy są jakieś nowe wieści odnośnie GDN-ów? Czy uda się sfinalizować sprawę w przyszłym tygodniu?

Pozdrawiam

A one tak smutno partrzą tymi pustymi otworami...

Ukryta Zawartość

post-8723-100003037 1170290763_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.