Skocz do zawartości
IGNORED

RRR Art audio h125

pawelgosk

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Czy ktos slyszal o litewskiej firmie RRR i jej produktach?

W internecie mozna jedynie znalezc pobierzne informacje o bierzacej ofercie a o samych glosnikach ich produkcji praktycznie nic nie ma

Interesuje nia poniewaz nabylem takie kolumienki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i chcialbym je troszke poprwic zainteresowaly mnie ze wzgledu na niekonwencjonalne rozwiazania jak olbrzymie magnesy na glosnikach i bardzo solidna obudowa oraz prostokatny otwor BR , oraz zastosowanie w zwrotnicy takich dziwnych kwadratowych kondensatorow

Jezeli ktos ma pomysly co w nich mozna poprawic i czy to wogole ma sens ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/23829-rrr-art-audio-h125/

jedyne porownanie ich z czyms lepszym na identycznym sprzecie mialem wlasnie u tego sprzedawcy z allegro a porownywane byly do AE aegis one

a czego mi brakuje w nich to klarownosci sopranow czesto jest to takie puste cykanie a nie granie srodek moze byc ale bas jest zbyt plyki i nieschodzi dostatecznie nisko kiedy trzeba i jest taki jednostajny ,brak tez jest glebi dzwieku cala scena znajduje sie glowne na wysokosci membran

wiem ze mam spore wymagania biorac pod uwage klase kolumn ale staram sie cos zlozyc konkretnego za bardzo skromne fundsze jakie posiadam

https://www.audiostereo.pl/topic/23829-rrr-art-audio-h125/#findComment-452736

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.