Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

mnie możesz ściągnąć z matecznego lub okolic (mogę tramwajem podskoczyć kawałek jeśli trzeba) bo do domu nie będę po pracy wracał - a malibu mieszka już poza mapą ;)

>josef

OK, zatem proszę Cię, bądź ok. 17.20 na parkingu, tam gdzie zawsze. Przypominam, że z tyłu będzie... intymnie, bo jest jeszcze na stałe fotelik dla dziecka.

zwolennik łagodności

adamhiend, wiem co bierzesz, tylko nie było jasne czy będziesz u malibu bo pisałeś coś że Ci weekend pasuje. Pozdrawiam i do zobaczenia. To ja wezmę ten mój CD w takim razie skoro nie ma sprzeciwów :) Wezmę też troche dobrze nagranego rocka. Znalazłem nawet fajnie nagranego Rammsteina który tak kłuł uszy u p. Waszczyszyna (na płytce ze ścieżką do Lost Highway) :)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

szukając płyt na jutro zauważyłem, że zniknęła jedna z moich ulubionych płyt i boję się, że ją zgubiłem na którymś odsłuchu ;(

jeśli ktoś znalazł białą płytę w kopercie - ale oryginalna tłoczona - konkretnie Tenhi - Vare to będę bardzo szczęśliw...

Przykro mi, ale gdyby to miała być 19 to niestety mnie nie będzie, gdyż to zupełnie zmienia moje plany na dziś. Przepraszam tych, którzy mieli ze mną podróżować.

Jeżeli jednak zostanie 18, to wszystkie dotychczasowe ustalenia są aktualne.

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

OK w takim razie nie bede Wam komplikowal - mam nadzieje na zdjecia i opinie po odsluchu:):):):) Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Bez odbioru.

Zostaje wiec 18.00.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Niestety - ojciec poszedl do lekarza i wizyta bardzo sie przedluza - musze czekac bo martwie sie o niego... Dacie rade beze mnie moze nawet lepiej niz ze mna:):):):)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie sobie sluchaja a ojciec mial wypadek i trafil na O.I.O.M.... Coz takie zycie... Mam nadzieje ze zobacze jakies zdjecia i poczytam sobie o wrazeniach... :(:(:(:(:(:(

zjadło mi wcześniejszy wpis...

fotki są a opinie będą - ale potem - późno wczoraj wróciłem i już sił nie starczyło

współczucia z powodu ojca Rafale...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie mam prosbe: ma ktos w Krakowie pozyczyc przelaczki z bananow na widelki? Potrzebuje do swojego wzmaka doslownie na kilka dni. Obiecuje ze sie odwdziecze:):):) Chce wymienic sie z malibu kabelkami... Jak mi podejdzie XLO to zostawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.