Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Tak pomieszaliśmy na ostatnim odsłuchu że były kłopoty z opisaniem co z czym jak grało, ale mamy nauczkę i mam nadzieję że "ojciec założyciel" tym razem będzie z nami obecny i wszystkim pokieruje.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie bylo mnie przez weekend i towarzystwo sie rozochocilo:):):) Ale bardzo sie ciesze.

Na odsluchu pojawi sie Paulinka to po pierwsze. Po drugie pomysl Misfita wydaje mi sie bardzo dobry. Nie wiem tylko czy malibu dotrze - w kazdym razie dzis po poludniu jedziemy z Michalem (micmarem) do Malgosi i mozecie liczyc na fotki sali odsluchowej. Wtedy pogadamy o konkretach. Pozdrawiam.

No to jak będą fotki hali to i odsłuch jest w nebezpieczeństwie,,,:-)

Warunki z tego co widziałam na zdjeciach poprzednich odsłuchów..no mówiąc wprost nie znalazłam takich jak moje lokum..takich anty:-(

ale skoro Paradigmy jakoś radzą sobie....:-)

Kurczę, nie wiem co począć - chętnie pochwaliłbym się moim CD po tuningu, ale trochę się boję o sprzęt Kolegów (po szczegóły odsyłam do wątku w zakładce DIY: "Wybuchowe gniazda IEC - mity czy fakty?"). Z drugiej strony byłby to dobry test przyczyn moich perypetii...

zwolennik łagodności

lenam, ja się raczej nie odważę na testy organoleptyczne :) Chyba że już odpiąłeś tą aktywną żyłę z obudowy ;-)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Krakowska ferajno

Dostałem od kolegi Inżyniera zapewnienie, że już za kilka dni przyśle mi na odsłuch swoje AKG K-701. A ponieważ kolega Holdegron usilnie prosił o możliwość ich posłuchania, oferując w zamian okazję odsłuchu swoich Bayerdynamic DT-880 w najnowszej ich, tegorocznej, wersji, a z kolei kolega Lenam, jak powiada, na taki odsłuch „jest napalony”, przeto zgłaszam gotowość zorganizowania sesji słuchawkowo-wzmacniaczowej, najlepiej w Studiu Pro albo u Nautilusa, w terminie ogólnie uzgodnionym, acz nieodległym. Zainteresowanych proszę o wpisy zgłoszeniowe, propozycje terminu i miejsca oraz oferty sprzętu do odsłuchu.

Pozdrowionka

Josef

Obawiam się, że na tą środę ich jeszcze nie będzie. Twoje Bayery jak najbardziej wskazane Zgłaszajcie też wzmaki, żeby Twin-Head nie czuł się samotny.

>Piotr Ryka

Oczywiście zgłaszam akces. Mogę przytargać DT150 i mój wzmaczek lampowy (2x6N6P + 2xECC81), jeśli to nie będzie mezalians sprzętowy ;-)

zwolennik łagodności

Znakomita wieść, Gelo zgodził się pożyczyć na odsłuch swoje Sony MDR5000 - na polskiej scenie unikat i zarazem znakomite słuchawki. Powinno być naprawdę interesująco.

HOLDEGRON - odezwij się!

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

W tym tygodniu odsluch jest we srode ok godz 19 u naszej forumowiczki Malgosi - goskagreg.

Malgosia to bardzo sympatyczna i mila dziewczyna. Mysle ze kazdy z nas zyczylby sobie miec taka wrazliwa na dzwieki zone. Proponuje ow odsluch poswiecic kolumnom i wzmakom. Waldek - josef zobowiazal sie do przyniesienia koncowki mnocy i preampa Rotela zeby podlaczyc pod Paradigmy. Malibu przyniesie Minasy na Vifie XT do tego bedziemy sluchac wzmacniacza Yamaha A 1020 ktory tak doskonale zagral z Minasami na Vifie M 18 WH. Jako watek poboczny (poniewaz mamy duzo czasu) mozemy porownac cedeki tuningowane z Pioneerem Misfita. To sa oczywiscie propozycje - czekam na Wasze sugestie. Niniejszym otwieram liste obecnosci. Przypominam: sroda godz 19 ul Szewska 7. A oto mniej wiecej pomieszczenie (mam nadzieje ze josef wklei zdjecia lepszej jakosci):

post-1457-100002920 1170290939_thumb.jpg

post-1457-100002921 1170290937_thumb.jpg

post-1457-100002922 1170290935_thumb.jpg

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Z rozpedu zle wyregulowalem ostrosc dlatego zdjecia sa troche mdle - to wszystko przez nieodparty urok osobisty Malgosi - tak wiem nic mnie nie usprawiedliwia wiec wielkie wielkie wielkie sorry...

dorzucę to co mam - na razie wystarczy - zresztą to jest forum poświęcone audio a nie wystrojowi wnętrz (który nomen omen jest bardzo ładny) - zresztą kto wpadnie ten sam się przekona - a warto wpaść bo jest na co popatrzeć - chodzi mi oczywiście o Paradigmy of course, hehe ;)

na dole zauroczony discomaniac71 bije pokłony przed Harmanem ;)

mieszkanie jest spore - zobaczymy jak wypadnie odsłuch przy innym sprzęcie i kilku ustrojach akustycznych w postaci słuchaczy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-29-100002918 1170290942_thumb.jpg

post-29-100002919 1170290941_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro4444, dziękuje

ale panowie to nie forum ala wytrój wnętrz:-) te zdjęcia wyglądają ładniej jak rzeczywistość-)..

Jest mi ogromnie miło jak to przeczytałam, panowie obecni na oględzinach są przemili !Jak nie być milą w takim towarzystwie!!

Nie da się..:-)

haha - jednak nie wytrzymałaś i pojechałaś do pracy ;) ????

p.s.

jeśli chcesz mieć wcześniej w domu mojego rotela to można to załatwić jutro - ale około 19-stej najwcześniej (job)

do innych - potrzebne będę dwa komplety dobrych interkonekcików - od CD do pre i od pre do końcówek

disco>>

chata wygląda OK! jeżeli tylko mi sie uda przyjade, jak to na wiosnę zona wymysliła malowanie kuchni i przybytku rozmyslań i robie za główna siłe roboczą, no na dodatek ten Denon3520 juz go naprawiłem i teraz mały upgrade

lenam>>

mozna spokojnie zabrac na odsłuch pionka, ja zabiore Akai CD73 ktory ma identyczny filtr z gniazdem i toroid 130W a tam napewno nie ma żadnego urządzenia z wybuchowym chińskim gniazdem

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Co Canon G 5 to nie Sony DSC P 1:):):) Wiem dlaczego zdecydowalem sie na G 5 wlasnie...

Malgosiu gdyby nie Twoja osoba wszystko nie mialoby takiego uroku. Pozdrawiam serdecznie.

PS Moje zdjecia z samej imprezy wyjda znacznie lepiej:):):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.