Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mogę zaprosić Was do siebie ale niestety nie w ten weekend bo mnie nie ma. Za dużo ludzi też się nie zmieści bo mieszkanko malutkie :(

PS: Mam "dark side of the moon" w 24bit/96kHz więc porównanie byłoby kompletne ;-)))

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Jak są chętni na za tydzień w sobotę to zapraszam w godzinach wczesnopopołudniowych do mnie. Termin dziś i jutro mi zupełnie nie odpowiada ze względu na sesję:(

Śledziłem temat , ale jak wiadomo problemy lokalowe uniemożliwiły konfrontacje. Moja propozycja jest aktualna , więc jeżeli czas pozwoli chętnie udostępnię 690 do odsłuchu.

Pzdr.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Moge sie także zaoferowac z pomieszczeniem na sobotę.

Cholerzyn (Kryspinów) - 4 km od granicy Krakowa, dojazd łatwy, mogę z Salwatora zabrac 3 osoby.

Sprzet do posłuchania w "o mnie".

Kurcze ja też chętnie bym czegoś posłuchał.... tylko dlaczego sobota, niedziela (tzn pewne aspekty rozumiem ale....)

Jeżeli w tygodniu to Ja z Kraków-Kliny mogę po drodze (lub nie po drodze) zabrać kogoś (3 miejsca)

Gdzie i o której godzinie?

ul.Beliny-Prażmowskiego koło ronda Mogilskiego (które aktualnie nie istnieje:) )

godzina właściwie dowolna byle by skończyc przed 22.00

wstępnie 15.00 z możliwoscią przesunięcia - jak wam pasuje? - mi jest obojętne

Tak jak wcześniej pisałem - ja mogę podjechać samochodem, zabrać kogoś (nawet z różnych miejsc pozabierać...) tylko nie mogę w weekend... wolę wtedy na nartki lub gdzieś indziej czynnie wypoczywać - w tygodniu JAK NAJBARDZIEJ!!!

D.

Hello! No właśnie jest to kwestia dogadania terminu, najlepiej z wyprzedzeniem. Tak to każdy ma jakieś zajęcia i ciężko się dopasować.... mnie na przykład w tygodniu pasują tylko środy i czwartki... weekendy różnie, w zależności od planów....

I nie chodzi o to że idea odsłuchów upada - chętnych jest dużo! To raczej kwestia organizacyjna, tak mi się przynajmniej wydaje :) Lokale już mamy, więc tylko kwestia znalezienia terminu :) Może chętni niech podadzą kiedy im pasuje - powiedzmy mówimy o przyszłym tygodniu lub ew tym weekendzie :)

Pozdrawiam!

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie wszystko wskazuje ze dolaczy do nas Korwin - bedzie nas wiecej:):):) W razie czego odwiedzcie sasiedni watek.

Rozumiem ze w tygodniu byloby latwiej niz w weekend? Miejmy nadzieje ze forum juz nie wysiadzie... Pozdrawiam i czekam na wpisy z propozycjami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.