Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety, nie dam rady. Będę natomiast na pewno w któryś dzień przyszłego tygodnia z T-H i Grado. Jak ktoś chciałby posłuchać, to się możemy umówić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Czyli jak rozumiem mam odsluch odwolywac? Sroda mnie takze pasowala - czwartek wcale a piatek jakos by sie dalo. Z odwolaniem poczekam az sami podejmiecie decyzje.

Ja sie piszę na piątek na 18 i tak muszę jechać do Krakowa po kable.

Jezeli będzie kilku chętnych to może uda się posłuchać. Z drugiej strony dla trzech osób chyba nie warto organizować odsłuchu.

Witam,

Przepraszam że nie w temacie, ale sprawa jest godna reklamy. Pan Patryk ku mojej radości wreszcie się usamodzielnił i otworzył salon Hi-fi na ulicy Na Ustroniu, os. Podwawelskie. Pana Patryka uważam za jedyną profesjonalną osobę w Krakowie - no może poza Kliniką Dzwięku na ul. Kazimierza Wielkiego - która nadaje się do biznesu zwanego szumnie high-end. Zapowiada się smakowicie bo przez chwilę byłem w odwiedziny i może wreszcie będą pierwsze w Krakowie porządne pokoje odsłuchowe i sprzedawca, który nie pomylił high-endu ze sprzedażą buraków

Pozdrawiam

tungsol, 1 Mar 2007, 14:00

Byłem tam krótko ale p. Patryk poinformował, że docelowo będzie hi-end ze średniej i wyższej półki. Był już jakiś sprzęt, ale ja głównie oglądałem pierwszy pokój odsłuchowy. Strona to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

audiofil123, 1 Mar 2007, 19:13

>Byłem tam krótko ale p. Patryk poinformował, że docelowo będzie hi-end ze średniej i wyższej półki.

Wydawało mi się,że hi-end to sprzęt z najwyższej półki.

Ten ze średniej to jaki?

Tutaj jest trochę więcej na ten temat;

Ukryta Zawartość

jak już będą mieli coś ze średniej i wyższej półki to wpadnę,choć mam daleko.

p.s.

życzę im powodzenia i trochę lepszych warunków materialnych niż w "Nautilusie"

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

bobbr czy Ty aby wszystko widziales w Nautilusie? Najwyzsze klocki Accuphase McIntosh Mark Levinson Usher i inne? Do tego np tuby Avantgarde i inne kolumny za niebotyczna kase? Skad przekonanie ze oni nie maja kasy?

Panowie co z dzisiejszym odsluchem?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Misfit jesli jestes zdecydowany to dzwonie do Nautilusa. Robimy odsluch. Rog Wielickej Kamienskiego i Malborskiej. Korwin takze zadeklarowal przybycie (po raz pierwszy).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.