Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Jasna sprawa. Senki mają wdzięk kosiarki spalinowej. Z kolei AKG jakieś takie liche, anemiczne, coś tam nucą pod nosem zamiast grać. A ktoś tu sprzedaje te Tonsile? ;-))

zwolennik łagodności

Re: discomaniac71, 17 Maj 2007, 12:26

>a na moje uszy graaf - nie:):):):) i jak widzisz nie kloce sie nie krusze kopii o byle co:)

>pozdrawiam.

rozumiem i życzę miłego słuchania! :-)

discomaniac71, 17 Maj 2007, 12:32

>lenam

>o mnie | ignoruj | PW

>stat: 629 / 1109 / 6

>

>17 Maj 2007, 12:27

>A ktoś tu sprzedaje te Tonsile? ;-))

>

>

>Swietne pytanie:):):)

A gdyby nawet, to co? Tylko Marantze można?

lancaster, 17 Maj 2007, 12:40

>...ale w sumie też uważam, ze swietne pytanie, bo SD524 chętnie bym kupil...oczywiscie nie

>egzemplarz tuningowany przez disco.

>

>Pozdrawiam

słyszałem że ma wyjść limitowana edycja z bonusem w postaci płyty Bad Boys Blue, oczywiście na złocie z dedykacją disco;-)

>>>lenam

Masz jedno zdanie o kolumnach na poprzedniej stronie:-))). Chyba to jednak tonsile były bohaterem tego spotkania

>>>josef

No właśnie tematy okołogówniane...Co tam porobiło się w tym Krakowie??? Wiem ,ze derby skończyły sie remisem ale to chyba nie z tego powodu? Dorośli faceci, forumowicze ze stażem a pyskówka jak na Kleparzu.

ps. jakieś cięzkie ostatnio dni na forum (Kraków ,Vibrapody itp....)

Witamy wszystkich. Tematem zaproszenia rzeczywiscie był odsłuch systemu z naszymi to znaczy Sound&Line konstrukcjami, głownie modelem Enigma. Dodatkowym tematem - niejako na uboczu w kontekscie całego spotkania - było porównanie na prośbę uczestników spotkania kilku zestawów słuchawkowych. Bardzo nam przykro, że wątek zmierzajacy do opisu i podzielenia się wrażeniami przerodził się w bezzsensowną "słuchawkową pyskówkę", przy ktorej niknie meritum tak tego jak i innych spotkań, a także mozliwośc wyłowienia jakichkolwiek sensownych informacji obojętne czy to z odsłuchu słuchawek czy tez kolumn. W każdym razie dziekujemy za wpis z początku (zdaje się z 23:13) "wątku" dotyczącego tego spotkania oraz za miłą wizytę.

ABSOLUTNIE NIE ! --> Sound&Line to Sound&Line. Bez absolutnie żadnych konotacji !!! Rozni nas "kompletnie wszystko" i prosze w żaden sposób tych dwóch nazw ze sobą nie łączyć. Nie mamy pojecie w kwestii formalnej co to jest za "twór" Labirynthos, choc z racji podobnej bo Krakowskiej lokalizacji "stwórcę" i plotki kulis powstania znamy. Na tym chciałbym zamknąc temat tego pytania, a poniewaz nie ma tu nic wiecej do dodania więc to tyle tytułem oświadczenia.

Re: Sound&Line, 17 Maj 2007, 13:44

>ABSOLUTNIE NIE ! --> Sound&Line to Sound&Line. Bez absolutnie żadnych konotacji !!! Rozni nas

>"kompletnie wszystko" i prosze w żaden sposób tych dwóch nazw ze sobą nie łączyć. Nie mamy pojecie w

>kwestii formalnej co to jest za "twór" Labirynthos, choc z racji podobnej bo Krakowskiej lokalizacji

>"stwórcę" i plotki kulis powstania znamy. Na tym chciałbym zamknąc temat tego pytania, a poniewaz

>nie ma tu nic wiecej do dodania więc to tyle tytułem oświadczenia.

acha, w takim razie mamy tu jakąś wstrętną zrzynkę, bo Lab'psi'rinthos K2 wyglądają bliźniaczo do Sound&Line Emperor

"naśladownictwo produktu" jest czynem nieuczciwej konkurencji!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.