Skocz do zawartości
IGNORED

znowu cd - tym razem do 100zł

Toma666

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzeba mnie tu odwarzacza cd za marne 100zł. Będzie grał z denonem pma-250 rock i metal. Przyda się wyjście słuchawkowe z regulowaną głośnością, pilot zbędny choć mile widziany.

Moje typy (denonowe):

-DENON DCD-810

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

-DENON DCD-890

Ukryta Zawartość

Nie pogardzę garścią opinii o tych dwóch, ich rzeczywistą wartością i innymi propozycjami. I nie zabijcie za ''temat jakich tysiące'' bo cedeków za stówkę jakoś tu mało

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/23895-znowu-cd-tym-razem-do-100z%C5%82/

AleX, nie! przeciez dwa tygodnie temu byl temat CDek do 80 zl ;-)))))))))))

Zaraz sie moze jeszcze pojawia tematy: "jaki CDek do 89,5 zl" albo "jaki CDek do 93,2 zl" bo to przeciez co innego .... ;-))))

Obserwowalem go, tyle że jak w przypadku większości podobnych tematów ten składał się z samych linków. Poza tym autor tamtego tematu kupił jakiś bardzo szybko i niewiele tego jest. Ja chciałbym się dowiedzieć czegoś od użytkowników denonów i zobaczyć inne ciekawe propozycje. Swoją drogą, jedni zakładają ''tematy jakich tysiące'', a inni nabijają sobie posty właśnie przez takie sprzeczki.

Ja mam Denona DCD-595 i uważam, że za 100 zł model 890 to dobre rozwiązania - nie mogę obejrzeć aukcji, bo jakoś allegro mi nie działa.

Jednak uważam, że można kupić CD grające lepiej - tylko trzeba troche dołożyć. Denony są nieco zamulone- i sam sie zastanawialem co z tym fantem zrobić - bo wizualnie wszystko ok, do kompletu pasuje - wiec zostaje tuning. Ale ostatnio sie zastanawiam też nad zmianą na np jakiegoś marantza (chociaż wizualnie mi jakoś marantze nie mogą przypaść do gustu).

Podobno starsze niż z serii x95 grają inaczej... A na razie nie mogę dołożyć bo i tak jadę na rezerwie, za jakiś czas pomyślimy nad czymś lepszym. A wracając do 890 to chyba jest na burr brownie...

Discomaniac gdzies pisał, że nawet te droższe CDki Denona nie są rewelacyjne - możliwe że miał racje. No ale za 100 zł to naprawdę warto - moj jest może i zamulony, ale jak na swoją cenę to gra bardzo dobrze.

>AleX, nie! przeciez dwa tygodnie temu byl temat CDek do 80 zl ;-)))

>Zaraz sie moze jeszcze pojawia tematy: "jaki CDek do 89,5 zl" albo "jaki CDek do 93,2 zl" bo to

>przeciez co innego .... ;-))))

BUMMMMMM ... leze ... lepiej zeby twoja teoria sie nie sprawdzila bo bedzie trzeba wiac z tego 4um (ale dokad???)

zauważyłem prawidłowość, że czym wyższa ta druga cyfra tym lepiej. Jeśli zaś rozni sie pierwszą cyfrą to są zwykle roznice wizualne i funkcjonalne. To tak jakby pierwsza to był model a druga to seria - tak na mój rozum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - a może takie coś?

Ukryta Zawartość

Mam do sprzedania w bardzo dobrym stanie, technicznym, wizualnym SONY CDP 690. Cedek gra bardzo ladnie, i jest dobra baza pod tunning (min. miesci sie tam DAC Stelmacha) Czyta wszyskie CD i CDR

Kontakt w o mnie :)

Toma666

Odezwij sie do mnie na priva. Mam dla ciebie cos fajnego. Wlasnie pozywam sie Sony M-97 zdecydowanie lepszy od 690 i od 990. Oczywscie posiada regulowane wyjscie sluchawkowe i inne bajery. Cena mniejsza niz 100 zl. checsz dowiedziec sie wiecej napisz na maila to podesle Fotki

Ukryta Zawartość

Yamaha CDX-390

jak to coś gra?

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.