Skocz do zawartości
IGNORED

Do posiadaczy DVD Kenwood 3250 i 3200

Erem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Każdy chciał by zmienic kody regionalne w swoim dvd- ja też chciałem.

Szukałem przez dłuższy czas aż znalazłem, wystarczy nagrać jeden program na płyte i dzięki którem może swobodnie zmieniać kody.

Wiem że program działa na kenwoodach i na nie których soniakach, ponć jest uniwersalny?

Mam to wszystko zrobione i zaprogramowane tylko nie wiem jak wsadzić to do neta- prosze jakąś osobe o pomoc w tym bo nie umiem.

Program jak już umieszcze napewno przyda się wielu użytkownikom.

Prosze o pomoc w umieszczeniu tego programu.

Program ma 5mb.

Przepraszam że nie wysałem-moja ułomnoś.

Wyśle komuś i prosze o wklejenie tego pliku.

https://www.audiostereo.pl/topic/24393-do-posiadaczy-dvd-kenwood-3250-i-3200/
  • 4 tygodnie później...

sądząc po rozmierze pliku może oferować coś więcej niż tylko kody regionalne, a tak pozatym to nie bardzo może być uniwersalny...chyba że kenwood i soniak mają te same bebechy. A jak ktoś wgra na chybił trafił to może uwalić procka w playerku :-), tak że uważam że zanim coś takiego zostanie puszczone w obieg lepiej się upewnić i jakiś opis dać do czego konkretnie.

pzdr

123... test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.