Skocz do zawartości
IGNORED

Ustawienie kolumn ===> parapet

AlexCross

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ustawiając kolumny (monitory) w moim pokoju z różnych przyczyn musiałem ustawić je na parapecie......Wiem, że nie jest to zbyt dobry pomysł, ale niestety obecnie nie mam innego wyjścia, więc proszę nie krytykowac mnie za to.....Moje pytanie dotyczy tego, jak można chociaż trochę polepszyć warunki tego ustawienia....Standy odpadają, kiedyś obiło mi się o uszy, że można wykorzystać gumowe podkładki czy coś w tym stylu......Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.....Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/24416-ustawienie-kolumn-parapet/

Poprubuj kupic np. uszczelki gumowe do baterii w kranach, ja kiedys tez stosowałem podkładki wyciete z korka - z jakies podkladki kuchennej, a moze zainstalujesz kolce. Te eksperymenty nie sa drogie, a moge ciutke poprawic dzwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.