Skocz do zawartości
IGNORED

Aventos 3981 vs. Nemos 32

parsifal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stojąc przed problemem wymianie posiadanego TV (Sony KV-29C3) i starając się rozwiązać dylemat: LCD, PDP czy CRT, będzie chyba CRT. Staram się uzyskać jak najwięcej informacji na temat potencjalnego TV. Obecnie rozważam wybór między Aventos 3981 za 3200 PLN a Nemos 32 z szafką Nemos Rack za 4 300 PLN. Pwiedzcie, warto dopłacić 1000 PLN do Nemosa? (to ceny wstępne, do negocjacji) A może jakiś inny sensowny wybór za mniejsze pieniądze? Wiem, temat pod różnymi nazwami już się przewinął przez forum ale niedoskonałość LCD i PDP w jakości obrazu z kablówki, TV SAT (o naziemnej nie wspomnę) powoduje że ciągle chyba jest aktualny (i to co najmniej 3-5 lat). Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/24521-aventos-3981-vs-nemos-32/

Więcej informacji tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (zakładka lista dealerów - ja trafiłem w Krakowie bo tu mieszkam:-). W ogóle jest jakaś promocja na CRT Loewe... Pozdawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

Ja swego nemosa kupiłem tu

Ukryta Zawartość

obdzwonilem wszystkich i tu bylo najtaniej.

Kiedyś byłem wrogiem zmiany 4:3 na 16:9,ale teraz zmieniłem zdanie,loewe ma to do siebie,że nie rozciąga ""gęb całkowicie".Nemos podobno ma tę samą elektronike co aventos.Można sobie poruwnac TU

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.