Skocz do zawartości
IGNORED

logitechy x-530-problem.

pidgeon

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś posiada te głośniki i udało mu się może dorobić przedłużacz do przedniego prawego głośnika?Albo wie jaka to jest końcówka(COM,VGA?)?Pozostałe to cinche,ale ten rozłożył mnie na łopatki.Z góry dziękuje.

https://www.audiostereo.pl/topic/24554-logitechy-x-530-problem/

sprzedaj to badziewie i kup creativa w tej cenie. Gra to tragicznie pod każdym względem.

A jak musisz to kup kabel com, utnij z jednej strony koncowke i dolutuj taką jak trzeba. Nie powinno byc chyba problemu.

Bo ja wiem.Jak dla mnie to badziewie gra co najmniej bardzo dobrze.A z tą końcówką to właśnie o to chodzi,że nie wiem jaka to ma być.Czy jest to tylko do zrobienia,czy może da się dostać gotowe?Czy komuś poszło na COM?

Bez rozkręcania niewiele zdziałasz, a o ile dobrze pamiętam to tej satelitki od/do której idzie ten kabel się nie da rozkręcić. No chyba że będziesz na chybił trafił podłączał. Swoją drogą jak to możliwe że masz ucięty ten kabel ? Pies zjadł ?;-)

Ucięty kabel?Nic takiego nie pisałem.Ale problem już się rozwiązał.W elektronicznym trzeba po prostu kupić 15-pinową wtyczkę męską,odpowiednik żeński,kabel 15-to żyłowy i dalej wystarczy zlutować każdy przewód w kablu z każdym pinem.Wtedy to co ma przewodzić na pewno przewiedzie,bo kżdy pin jest podłączony.Ja dałem elektronikom,żeby to zrobili i gra.Z jednym małym defektem-zamieniły mi się strony w głośnikach.Przewiesiłem i luz blues.Ale tak na przyszłość-zna ktoś programik który by softwarowo zamieniał strony w głośnikach?I jeszcze ostrzeżenie-nie próbujcie sprawdzać jakiśch gotowych przedłużek VGA i innych-ja sobie spaliłem jakiś drut w głośniku przez takie próby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.