Skocz do zawartości
IGNORED

Zydelek - powrót choroby...?

emesze2

Rekomendowane odpowiedzi

Ulatwie ci. Zydelek, masz tu przyklad McGyvera/Graftona. Pozmieniaj troche i wklej! No i oczywiscie na koniec Zmora strasznie sie obraz!

> grafton 4 Kwi 2006, 14:12

>qfa, co tu się robi. Nie dziwię się Macowi że milczy, bo dla was prawda nie jest ważna. Lubicie uczestniczyć w >nagonkach i szczuć. I tak byście mu nie uwierzyli. McGyvera poznałem kilkanaście lat temu. Zetkneliśmy się przez >wspólne zainteresowania i zamieszkanie w bliskim sąsiedztwie. mamy za sobą wspólne wyprawy w góry, >fotografowanie, wiele imprez i morze razem wypitego alkoholu. Chyba można powiedzieć że się przyjaźnimy. Mac >pokazał mi to forum i na moją prośbę zarejestrował mnie na nim. Nie mam w domu internetu i dlatego korzystam z >komputera Maca. Pracowaliśmy razem z Macem nad ulepszeniem moich kolumn, często do późnej nocy (i tu ukłony >dla żony Maca). Potem podczas pobytu żony Maca w szpitalu pomagałem muzalewać robaka, często do białego rana. >Przy okazji zrobiliśmy razem nowe kolumny DIY dla mnie z głośników które kupiłem okazyjnie za bezcen. Zajeło to kilka >nocek co najmniej. kiedy Mac gdzieś wyjeżdża powierza mi opiekę nad mieszkaniem, korzystam wtedy z jego bogatej >płytoteki. Jak już Mac napisał w żadnym poście nie napisałem nieprawdy. Żadnej osoby nie oczerniłem. Zarzucanie mi >takich rzeczy jest gołosłownym oszczerstwem. Kto mi pokaże wpis w którym kogoś oczerniam? Zobowiązuję się do >odszczekania tego tu na forum.

>Trochę jestem nerwus, za ostry ton niektórych postów przepraszam.

>arturp, co o tobie myślę nie będę pisał otwartym tekstem bo post skasują za wulgaryzmy. O tobie też sama prawda. >Zabolało, więc się rzucasz.

>AudioAcademy do Ciebie nic nie mam, to co napisałem o Twoich reklamach było adresowane nie do Ciebie, a do >forumowiczów. Przez długi czas miałeś tu taryfę ulgową. Innych z mety krytykowali za jawną reklamę, Ciebie jakoś nie. >Przepraszam za naszwanie Cię świętą krową i za ton posta, jednak tamto spostrzeżenie podtrzymuję. No hard >feelings.

>Możecie skasować mojego nika na forum, mam to w dupie. Zrobiło się tu bagno, nie mam ochoty więcej się w nim >taplać

>Pozdrawiam niektórych

>Pozostałych żegnam ozięble

>pokaż cały temat Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

nedj, 10 Mar 2007, 22:40

Trzeba było przynajmniej dla niepoznaki zmienić adres email...

Ja nic nie sprzedaje tylko s...y, a że mu wciąż mało, bo można tylko 4 ogłoszenia to i czemu nie? Mi nic do tego.

Zazdrość, która przeraża się w zawiść ma jednak wielkie OCZY.

jaka zazdrosc? jak juz cos robisz, rob to pod wlasnym szyldem... a nie udawaj ze ty to nie ty...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat- zapraszam do mnie na kierunek ( na uczelni) zrobisz karierę i UOP od razu Cię zatrudni:):)

Oj. czy naprawdę potrzebujesz sensacji??? Tu jej nie znajdziesz. Wiele osób wie co łączy nas obu, ale nie muszą tego znać wszyscy. Bywalcy w domu wiedzą i to chyba wystarczy.

Przeczytałem dawniejsze wątki dotyczące Z., i miałem nieprzyjemność przejrzeć założony przez Z. wątek (usunięty przez Lukara), za który to dostał kolejnego bana.

I chciałbym zapytać:

Nie można gnoja zbanować dożywotnio, razem z jego klonami?

Jeśli faktycznie Zmora jest synem Zydelka, to wszystko jest proste do wyjaśnienia...

Tatuś, czyli Zydelek jest alkoholikiem, a jego syn - Zmora wykazuje objawy syndromu DDA (Dorosłe Dziecko Alkoholika); obie przypadłości leczy się w poradniach odwykowych podczas specjalnych terapii (grupowych, bądź indywidualnych) opartych o dość podobne mechanizmy...

Dobrze by było aby obaj panowie - miast robić zamęt na forum (tata w alkoholowym widzie, a syn - jako źle przystosowany do życia społecznego) - udali się w do poradni leczenia uzależnień w poszukiwaniu fachowej pomocy w rozwiązaniu swoich problemów... Zydelku i Zmoro, jeszcze tylko jedna, za to bardzo ważna uwaga - terapie odwykowa i dla DDA wymagają zachowania BEZWZGLĘDNEJ ABSTYNENCJI!

Z mojej strony End Of Topic.

k.

Walery

No wlasnie sie zastanawiam.. Zydelek to w sumie folklor tego forum i przeciez z tych kabli nie zyje ;) No i strasznie latwo go przewidziec :D Nie kopie sie lezacego ;)

>foxbat

Co mają kable do tropienia pedałów na forum (to nie moje, to jego), i całej tej kloaki którą wylał z siebie w tym swoim wątku? Że to folklor jest? to już Samoobrona wyżej stoi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.