Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner do 900 pln??

tilt

Rekomendowane odpowiedzi

otórz nie tylko z serii 1x00, tak się składa że mam na stanie też drugi egzemplarz z niższej serii (starszy model, nie mówię o nowych) i jeżeli chodzi o brzmienie "szkoła ta sama", w serii 1x00 brzmienie jest bardziej dopracowane z większą "lekkością" gra no i większym "power-em"

pzdr

123... test

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Wracajac do wyboru miedzy Pioneer a Yamaha musze zmienic zdanie poniewaz ja mam a moze powiem mialem Pioneera 609. Dlaczego kupilem synowi amp Yamaha 357 za 720 zl i musze powiedziec ze to inna bajka gra o niebo lepiej to znaczy ma mniejsze znieksztalcenia sluchajac dosc glosno Pionek sie dlawi u Yamahy nic takiego nie zauwazylem gra swietnie moze faktycznie tylne kanaly graja slabiej ale mozna to skorygowac, wiec z czystym sumieniem polece Yamahe. Mam oba w domu i graja na tych samych kolumnach B&W 602 cc300 i dm302 tyl ,plus sub tonsil ,mam wiec pewne porownanie .POZDRAWIAM wszystkich i zycze udanego zakupu to sa tylko moje sugestie a kazdy z was kupi itak co bedzie chcial

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.