Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkania na Mazurach

jakobs

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysł zorganizowania jeszcze jednego odłuchu w Giżycku wiosną, ale Pan ..... (wtajemniczeni wiedzą) nie chce sie na razie zgodzić. Może jak wystapimy oficjalnie to cos pomoże. Zobaczymy

>olog

Daj znac na telefon lub email

Toś ty chłopie musiał sie nieżle zabunkować, że do tej pory nie ujawniłeś sie na Mazurach

pozdrawiam

LOK

Sfrajerowałem sprawę, bo coś mi umknęło... Otóż po spotkaniu w Bohema Jazz Club (Ol-n, St. Miasto), ktoś z klubu prosił mnie na priva o fotki. Mam czym żyć - zapomniałem o sprawie po zawirusowania mego kompa (na przełomie roku). Co gorsza fotki mi gdzieś wcięło i nie odpowiedziaęłm do tej pory, co nie jest w moim zwyczaju. Może zdążyłem je wysłać jodlowi albo Bodo_z ?

Ciągle nie miałem czasu poszukać ich dobrze w kompie. (Mam taki jakiś durnowaty program, że czasochłony i mnie zniechęca. Fotek mam ok. 2k.)

* * *

A pomyśąłem sobie, że może kiedyś spotkalibyśmy się w tym klubie ? -Jak będzie ciepło i najlepiej w jakiś weekend ? (Choć nie mam nic przeciwko spotkaniom w domach - przeciwnie.)

Co Wy na to ? A pewnie to i jakiś złom byśmy mogli przytaszczyć. Najgorzej z kolumnami ale może i na to znajdzie się z czasem jakaś rada.

andrea29 - rozumiem ,że masz we wspomnianym przez Ciebie klubie "chody". To wprost bije z Twojego wpisu .Proponujesz przytaszczenie tego i owego sprzętu, czyli jest możliwośc posłuchania tam swoich kloców ?

Czy dobre wyciągnąłem wnioski ?

Jeżeli tak, jest to wręcz interesująca albo jeszcze lepiej, okazyjna sytuacja.

goldenlok - Giżycko bardzo mi odpowiada, jeżeli cosik zorganizujesz wal na forum. Hm tak myślę,że to może być świetnie wypośrodkowane miejsce na mazurach do spotkania !

• 2 tygodnie później...

Olsztyn mi pasuje, bo tu mieszkam. Węgorzewo - też mogoby być ale leży za daleko. Giżycko ? -Super (po Olsztynie i Węgorzewie). Jest tam tania baza noclegowa, jakby co to 20zł /dobę)

* * *

Czy mam chody w klubie ? He, he - żadnych ;) Ale jak będzie trzeba to mogę tam się udać i porozmawiać z kimś kto do mnie napisał. (fotki się zrobi jeszcze raz :)

Proponuję zaczekać do ocieplenia, myślę że jeszcze ze 2-3 tygodnie...

A potem cynk na forum i możemy się skrzykiwać na 1. spotkanie/zjazd.

Uważam, że powinna to być sobota, godz. 10-ta lub 11-ta. (No, ew. niedziela)

Pozdrawiam (wiedzcie, że śledzę ten wątek).

pawiowy, 1 Mar 2006, 14:16

"...jest możliwośc posłuchania tam swoich kloców ? "

A jak myślisz: co robiłem tam z jodlem, Bodem_z, p. Bolińskim i jego znajomym ? ;)

Klub to dobre miejsce na takie spotkania. Jest oryginalnie zaaranżowany (m.in. stoliki w kształcie fortepianów), spore pomieszczenie no i można pohałasować. W zasadzie to i chyba ze 100 osób się zmieści (ale miejsc to dokładnie nie liczyłem). Atrakcyjne i łatwe do zapamiętania położenie: Stare Miasto, blisko Wysokiej Bramy, zamku i nie daleko od Ratusza czyli centrum. Zatem łatwo dojechać i znaleźć...

• 1 miesiąc później...

Witam wszystkich

przyszedł czas na kolejne spotkanie na Mazurach...1 maja godz 16 Węgorzewo, tym razem gwiazda programu beda kolumny Od Pana Eryka NUVO (jesli nic nie pomylilem;)...elektronika: Koncowka Vincenta + CD (tu moze byc bardzo roznie, zalezy co kto wezmie)...mysle ze zagramy na kablach Garmina...oczywiscie, sklad bedzie na pewno rozny bo kazdy cos od siebie dorzuci...wszystkich chetnych prosze o wpisy w tym watku a szczegoly do mnie na maila...zapraszamy

P.S. przepraszamy ze termin jest z gory narzucony ale organizator troche jest ograniczony czasowo i ma male pole manewru

pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.