Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny eagle 90

mario26

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwośc zakupu kolumn podlogowych eagle 90. Nie znam tej firmy i nic o niej nie wiem. Podobno zajmują się oni produkcją kabli do audio. Chciałbym dowiedzieć się od was coś na temat tej firmy i ewentualnie kolumn. Kolumny wyglądaja na bardzo solidne. Mają grube około 2,5 cm ścianki wypolerowane na wysoki połysk.Boki sa białe a góra czarna natomiast front i tył są obite żamszem lub czymś podobnym. Z tyłu kolumny znajdują się solidne pozłacane banany i szklana tabliczka znamionowa z napisem eagle 90 90W 6 ohm. Przetwornikii wyglądają na jakieś starsze ale solidne. Podobno wszystko oryginalne. Dzwięk bartdzo naturalny bez żadnych podbic ale ciężko powiedzieć jak tam jest ze sceną bo za bardzo nie było warunków do odsłuchu. Chciałbym dowiedzieć się czy produkowano wogóle takie kolumny i czy są warte uwagi. Sprzedawca twierdzi że to już prawdziwy hi-end i kolumny takie robią wrażenie ale może ktoś będzie umiał coś powiedzieć na ich temat. i Jeszcze jedno. Pomimo że kolumny mają 90 W moja diora z moćą 80 w na kanał czasami nie wyrabiała. Czy m,oże to być wina kolumn czy raczej wzmacniacza?Serdecznie dziękuję za każdą odpowiedź.

https://www.audiostereo.pl/topic/24954-kolumny-eagle-90/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.