Skocz do zawartości
IGNORED

co macie w ścianach -kable, gniazdka itp

fxx

Rekomendowane odpowiedzi

Wg. mnie dobre gniazdo to takie, które dobrze trzyma wtyczkę. Da to gwarancje solidności i pewnego połączenia. Nie istotne wtedy jakie i jakiej marki będzie. Osobiście mam zaufanie do gniazd przemysłowych. Są solidne, posiadają certyfikat i akceptację PIP i przy okazji są w cenach nieaudiofilskich:)

Gniazda mogę spokojnie polecić SITECHA takie ładniutkie niebieskie slowackie są naprawde solidne.Po zamontowaniu na korytku 80 x40 jak się nie myle wygląda to i dziala jak należy.

Od 8-miu lat mam własna linie od licznika. Powiem szczerze, że działania na plus prócz słyszlanych zakłóceń włączania się np. lodówki nie stwierdziłem. Gdybym dziś robił instalację, to bym tak nie szalał:):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.