Skocz do zawartości
IGNORED

czy ktoś maił NAD 522 lub 510

mlodylukas

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z was używał któregoś z tych cd lub potrafi opisać jaki dźwięk płynie z tych źródeł mój system to CA A500 i kolumny AE Evo One pokój 10,5 m2. Szukam cd, który ociepli mój system ale też będzie miał głeboki bas i dobrą szczegółowość. Dzięki za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/2501-czy-kto%C5%9B-mai%C5%82-nad-522-lub-510/

ciekawie to brzmi ale ja bym zaczal od

1) sprzedal wzmak i kupil cos cieplejszego

2) zastanowil sie nad kablami wbrew pozorom duzo to daje

Sam mam klocki CA i prawdopodobnie najpierw pojdzie do sprzedazy wzmak ( chyba ze zainwestuje w koncowe)

Ps U dystrybutora ( ktory wiedzial ze moze mi tylko kolumny sprzedac) dowiedzialem sie ze CD Nada sa baaardzo awaryjne... a to cos znaczy

pozdr

wzmaka sprzedam ale na pewno nie teraz ( pójdzie na pierwszy ogień potem prawdopodobnie lampa ) jednak najpierw potrzebuje jakieś źródło bo w tej chwili nie mam żadnego ( oprócz komputera ale to ciężko nazwać źródłem ) a mam kilka ciekawych ofert kupna NADów dlatego o nie pytam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.