Skocz do zawartości
IGNORED

AMC CVT3030czy ktos sluchal?szukam wzmak

HYBRYD

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam wzmaka do 1300 zl, w pewnym "audiofilskim" komisie zaproponowano mi AMC CVT 3030

Niestety przekracza to moj budzet bo chca za to 1500. Mam mozliwosc wypozyczenia za kaucja. Jednak nie mam na teraz tyle gotowki. Warto sie tym interesowac?

Potrzebuje czegos na przeczekanie, az uzbieram troche kasy. Myslalem jeszcze nad Koda 261 (do tunningu) lub koda dzielona KD269 i KD 233 (obydwa do tuningu)

Na allegro ciezko ostatnio cos ciekawego znalezc.

Prosze o rade. Jest sens latac za czyms, odsluchiwac (np tego AMC) czy od razu KD261 lub dzielona. Jesli mam marne szanse odskoczenia od poziomu tuningowanej kody to moze lepiej przy niej zostac? tymbardziej ze koszty nizsze.

Pozdrawiam

Hybryd

No widzisz okazalo sie, ze zaproponowano nam ten sam wzmacniacz.

Probowalem szukac w wyszukiwarce po hasle "AMC", ale nie znalazlem okazuje sie, ze pytales w watku --> Temat nr 24691

Do Amina -> mozna ten watek skasowac

Pozdr

pewnie trzeba by bylo posluchac, ale nawet nie mam gotowki na kaucje. W Twoim watku nie byly zbyt pochlebne opinie (szczegolnie na temat lamp lutowanych).

Prawdopodobnie zostane przy kodzie. Jak dozbieram gotowki skusze sie na cos do 4 k, przy tej kwocie juz mozna wybierac cos z posrod lampowcow (szczegolnie z drugiej reki)

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.