Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

glista

Ja już mam płyte z certyfikatem nr 12 ;-)

zasady licytacji może zmienić organizator akcji, chodzi przecież o to aby wylicytować jak największą kwotę , prawda ?

Do tej porty 6 ludzi zadeklarowało od 100 zł wzwyż. Poważnych ludzi.

Jeśli potwierdzą chęc zbiórki na szlachetny cel w zamian za pozostawienie płyty nr 1 u twórcy będziesz musiał sprzedać kompa aby wygrać licytację .

Niemniej jednak na chwilę obecną zadeklarowałeś najwyższą kwotę .

Czas mija o godz 17tej.

Przypominam co zostało ustalone: (ja w tym palcy nie maczałem:-))))

fadeover: "A więc drodzy Panowie licytujemy płytę testową z certyfikatem nr1.

Wszelki dochód czyli wylicytowana kwota będzie wpłacona na konto

jakiejś organizacji pomagającej dzieciom.

Zaczynamy."

fadeover: "Dzięki fiki_miki za troskę. To dobry pomysl.

Od 100 PLN prosimy o potwierdzenie na mój e-mail."

Pytanie lolo: Do kiedy trwa licytacja? Moze do jutra do 17.00? Co o tym myślicie?

fadeover: "OK decyduje zegar u Lukara."

Te, Glista - mówisz/piszesz jak kardynał Glemp: "poczczekiwać" - wrodzona skromność i szacunek dla bliżnich.

Ja nie muszę się wykazywać - jeśli mam ochotę dać to daję, nie po to żeby pokazać Obleńcowi że jest gorszy/lepszy/biedniejszy/bardziej skąpy* tylko po to coby potrzebującym pomóc. Do tego współzawodnictwo nie jest mi potrzebne, ani Certyfikat No1. Chcesz coś pokazać - prosze bardzo, ja za stary jestem, żeby łapać się na podpuchy na tym poziomie...

*niepotrzebne skreślić.

Te, Glista - mówisz/piszesz jak kardynał Glemp: "poczczekiwać" - wrodzona skromność i szacunek dla bliżnich.

Ja nie muszę się wykazywać - jeśli mam ochotę dać to daję, nie po to żeby pokazać Obleńcowi że jest gorszy/lepszy/biedniejszy/bardziej skąpy* tylko po to coby potrzebującym pomóc. Do tego współzawodnictwo nie jest mi potrzebne, ani Certyfikat No1. Chcesz coś pokazać - prosze bardzo, ja za stary jestem, żeby łapać się na podpuchy na tym poziomie...

*niepotrzebne skreślić.

Te Zolty, pieprzysz jak Piekarski na mękach

ty "nie musisz" , ty "chcesz", "ty" coś tam jeszcze ...

jeśli tak bardzo chcesz pomóc to daj więcej a nie marudź tyle

W jednym masz racje jesteś stary, maruda..

Może tak, a może i nie...

Regulamin nic nie wspomina o takich zasadach licytacji...

Nie ma co robić z gęby cholewy, licytacja jest tutaj a nie u Ciebie na linii telefonicznej...

Nie kombinuj, to jest nieuczciwe...

Zasady licytacji znasz, bo jes sam ustalaleś, więc teraz nie rżnij głupa...

> glista

Zasady licytacji są znane , jak również znany jest fakt ,że przy wszystkich licytacjach na całym świecie - osoba licytująca ma prawo do anonimowości.

I tak też czynię.

Znany, to jest fakt na całym swiecie że, zasad licytacji nie zmienia sie w trakcie licytacji.

Licytacja na tym forum nie demaskuje licytujacego, zapewnia mu anonimowość.

Powtarzam: NIE KOMBINUJ....

Licytacja to licytacja forma jest nieistotna liczy się maksymalna cena i szczytny cel. Jego Glisdowatość niech wyluzuje i nie da się wciągać w delikatnie mówiąc zaczepki – PANOWIE DZIAŁACIE W DOBREJ WIERZE ! Fadeover z pewnością zamieści skan przekazu i wszystko będzie jasne.

Chyba o to chodzi?

fadeover, to jest Twój problem nie mój, ja licytuję zgodnie z przyjetymi TUTAJ zasadami, zaczynasz kombinować, jeśli mnie okpisz, to bedzie oznaczało tylko jedno, że to co mowisz nie jest warte funta kłaków i wszelkie negocjacje z tobą są bezcelowe bo jesteś zwykly gówniarz (użylem trybu warunkowego, to iformacja dla "analizatorow" tego co piszę).

Nie wiem jak Ty z tego wybrniesz, ale żebyś nie wyjść na palanta, przebij moja ofertę albo niech to zrobi jeden z ujadajacych tu ratlerków, to bedzie przynajmnie dla Ciebie wyjscie zhonorem z tej sytuacji.

Ja zaoferowalem 400zl. i zglosilem Ci to przez pocztę elektroniczną.

Nie widzę w jaki sposób miałoby to to naruszać zasady licytacji. Natomiast widzę naruszenie innej zasady - fadeover cyt. "Nie życzę sobie aby ludzie pokroju maleo czy glizdy oraz ich otoczka korzystali z mojej płyty. " wątek 2434.

Pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.