Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

(...) wiesz lolo co jest napisane w tym nawiasie...

Trzeba było zastrzegać przed licytacją...

Teraz twoje zastrzeżenia nie maja zadnego znaczenia, płyta nie jest twoja zostala wystawiona na licytację, do tej pory ja dałem najwiecej i jesli ktoś nie przebije mojej oferty to ja wygram te licytację... :-)))))

zastanawie mnie zawsze z czego sie bierze stysfakcja takich odób jak ty Glista. Wpierdalasz sie komuś na obiad, plujesz do garnka, sikasz na dywan, obrażasz domowników, domagasz sie za to przestrzegania jakis reguł na przykład żeby nie siorbac przy zupie.

Może to fajne jest, opisz swoje wrażenia, w którym momencie następuje wytrsk endorfiny przy pluciu, sikaniu czy przy obrażaniu

Jako "...Older", to Ty mi się kojarzysz (z tego co piszesz, mówisz i jak się zachowywaleś na spotkaniu grupy) bardziej ze starym pedałem, niż starym psychologiem bądź socjologiem, ty raczej mędrkujesz niż filozofujesz...

Panie Glista . Z tonu Pańskich wypowiedzi wypływa złość na świat i wątpię,

żeby w tej licytacji zależało Panu na dobru dzieci.

------------- 700 złotych

rockfanolder

nie przesadziłeś - ataki , żale ok. ale nie w tym wątku tu chyba cel jest jasny –licytowanie do jak największej kwoty i basta? Dlaczego podważane są dobre chęci glisty nie dyskryminujmy nikogo szczególnie przy tej okazji(nawet tych co nie popisywali się erudycją lub popisywali chamstwem).

Z tonu Pańskiej wypowiedzi wynika natomiast chęć klasyfikowania ...moich wypowiedzi, Panie telefoniczny.

Będzie Pan miał okazję dowieść, jak Panu zależy na dobru dzieci wplacając te pieniądze i publikując dokument to potwierdzający.

Ale nie mniej gratuluję Panu, panie telefoniczny, przelicytował mnie Pan, pozwolę sobie mieć nadzię, że nie jest Pan tylko chwilowym wirtualnym tworem powstałym aby przelicytować glistę, i nie zrobi Pan przysłowiowej cholewy z gęby.

=> fadeover

Oczekuje też, że dokument potwierdzający wpłatę zjawy pt. "telefoniczny" zostanie niezwłocznie opublikowany, jeśli nie, to da to, do myślenia....

W każdym razie ja będę się upominał.

PS. dziękuje kibicom i .....kibolom(byli najgłośniejsi), cieszącym się z obrotu sprawy przypomnę, że najwiekszy powód do radości bedą mieli obdarowani....

Chociaż nie musicie jeszcze świetować kibole, jest 12 , pozostało 5 godzin ...... :-)))

Droga Glisto, oczywiście zignoruję twoje uwagi dotyczące moich preferencji seksualnych (jakkolwiek twoja ocena troszkę mnie zaskoczyła), nie jestem starym psychologiem ani tym bardziej socjologiem, jestem po prostu dojrzałym facetem który nie lubi chamstwa, arogancji i wszelkiego gówniarskiego cynizmu na pokaz, które to cechy w całej pełni reprezentujesz. Nie lubię cie. Jesteś dość bystry i pewnie masz jakąś wiedzę ale brak ci charyzmy by byc prawdziwym wielkim sk***ysynem na którego pozujesz, pozostaniesz raczej upierdliwym, hałaśliwym kundelkiem pragnącym zwrócić na siebie uwagę przy pomocy żałosnych gestów, w rodzaju licytowanie płyty w celach dobroczynnych

Jakos nie mogę uwierzyć że chcesz tej płyty że dla niej samej, albo też dla celu dla którego Fadeover wystawił ją na sprzedaż.

Jesteś dziwnym zjawiskiem medycznym Glista (nie mówię że sadystą, masochistą etc może onanistą - Chm warto sie zastanowić)

Z tonu Pańskiej wypowiedzi wynika natomiast chęć klasyfikowania ...moich wypowiedzi, Panie telefoniczny.

Będzie Pan miał okazję dowieść, jak Panu zależy na dobru dzieci, wpłacając te pieniądze i publikując dokument to potwierdzający.

Ale, nie mniej gratuluję Panu, Panie telefoniczny, przelicytował mnie Pan, pozwolę sobie mieć nadzię, że nie jest Pan tylko chwilowym wirtualnym tworem powstałym aby przelicytować glistę, i nie zrobi Pan przysłowiowej cholewy z gęby.

Ale co by nie mówic będzie to Pana, albo tę powstałą konfederację, kosztowało 700zł. ale cel szlachetny, no i najważniesze że ta relikwia nie dostała się w łapy "saracena", sprawił Pan miejscowym kutafonom nieopisaną radość, będą wniebowzięci.

Żałuję tylko, że bieżące wydatki nie pozwalają mi na wywindowanie ceny tej płytki na wyższe poziomy, jestem odpowiedzialny i mimo wszytko musiałem się liczyć z Pańskim "pas"

=> fadeover

Myślę, że dokument potwierdzający wpłatę zjawy pt. "telefoniczny" zostanie niezwłocznie opublikowany, jeśli nie, to da to, do myślenia....

W każdym razie ja będę się upominał.

PS. dziękuje kibicom i .....kibolom(byli najgłośniejsi), cieszącym się z obrotu sprawy przypomnę, że najwiekszy powód do radości bedą mieli obdarowani....

Chociaż nie musicie jeszcze świętować kibole, jest godzina 12.30 , pozostało godzin 4,5godz

a jak mi sie coś odwidzi?

Panie glisto . Z całym szacunkiem , ale czy ktoś kto wygrywa licytacje musi

oznajmiać społeczeństwu ten fakt -

Jeszcze raz z całym szacunkiem ale : po pierwsze - nic Panu do pieniędzy które i komu zapłaciła osoba która wygrała - to ona decyduje gdzie ja mam je wpłacić ,po drugie to jest moja płyta i to ja będę decydował o kontroli przekazania pieniążków .

Jeśli Pan wygra tę licytację , to proszę bardzo chce Pan to opublikuję scan , jeśl nie to tak samo uszanuję pańską wolę.

glista

No i oczywoiście po trzecie :

Nie ma Pan prawa w tej sytuacji dopominać się o cokolwiek.

Jeśli Pan wygra to ma Pan prawo do płyty oraz do duplikatu odcinka wpłaty.

Fadeover a w zasadzie wszyscy>

Nie chciałbym wtrącać sie do tej "okropnej" licytacji ale czytając wypowiedzi można odnieść wrażenie o nieczystości pewnych posunięć.

Pomijając czy ktoś kogoś lubi czy nienawidzi może dobrze byłoby jednak zrobić coś podobnego do propozycji Glisty ?

Pozdrawiam

Tak myślałem, mały szwindelek, nie wierzę w istnienie żadnego "telefonicznego" , twoje słowa nie są warte funta kłaków...

No ale najważniejsze, że rzecz dzieje się publicznie, i nie ujdzie uwadze wielu.

Szkoda, bo cel przynajmniej początkowo wydawal się być szlachetny.

To ty wyszedłeś na palanta, nie ja.

Maleo miał całkiem słuszne wątpliwości.

Jacek Placek

A co masz konkretnie na myśli ?

Sprawa jest jasna ktoś wygrywa moją płytę ,ja dostaję pieniądze,

wysyłam je na wskazany cel, odsyłam dowód wpłaty osobie która wygrała.

Coś jeszcze ...?

Sądzę że opublikowanie skanu przelewu na konto jakiejś fundacji (lub potwierdzeni wpłaty... zwykłe KP) załatwia całą sprawę. Nie musi byc skan przelewu/przekazu do fadeovera. Nie ma o czym dyskutować i mnożyć teorie.

Pzdr.

Prostsza forma to : Osoba która wygrała , wysyła do mnie kwit że wpłaciła pieniądze, ja oświadczam ,że tak jest , ona też na forum i niech ona zadecyduje czy podać swoje dane na skanie do ogólnej wiadomości.

Chyba że chce to zrobić anonimowo - ale zawsze jest jakieś odliczenie od podatku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.