Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

>qubric

Ojczyznę kochać trzeba i szanować

Nie deptać flagi i nie pluć na godło

Należy też w coś wierzyć i ufać

Nie deptać flagi i nie pluć na godło

Qubric

Sądząc z Twojej mniejszej aktywności zaczynam Ci wierzyć, niestety niereformowalość i agresja niektórych osób tu największego entuzjastę (chama jak kto kulturalny woli) wykończy kiedyś.

Jeżeli jednak chcesz zostać to ja chętnie oddam Ci ten nick i nigdy się na niego nie zaloguję, oferta cały czas ważna!

Już spełnił funkcję do jakiej go powołałem więc odezwij się na priv (kurt dupla oczywiście) jeżeli jesteś zainteresowany.

Pozdrawiam

(:-))-

A czy nie mowilem od poczatku ze tak bedzie !

Ze wszyscy jestesmy zjawiskami Jednej Wielkiej Jazni !

I w rzeczywistosci Jedna i ta sama Osoba !

Ze Wyrocznia wsztstko przewidziala !

Ze w Internecie powinna panowac Wolnosc !

Ze najlepszy jest calkowity brak cenzury (jak chce Dead_Dog)

Lukar, juz b. niewiele potrzeba by za np. za jakies 3 dni :

1. nikt juz nie wiedzial jak sie nazywa !

2. co to wszystko znaczy ?

3. i dlaczego gryzie dywan !?

Czas na radykalne decyzje !

Znies wszelka Cenzure na Forum (chocby eksperymentalnie, na 30 dni !)

Spraw, aby "nie na temat" dotyczylo tylko zaklocania watkow Audio, a nie na Bocznicy !

Przywroc moj oryginalny nick na tym forum i nie banuj mnie, jesli nie zlamie Regulaminu !

A ja w zamian ujawnie wszystkie moje nicki i nie bede zakladal nowych (bo i po co !)

Jezeli i na to nie pojdziesz, to jak mam to rozumiec, zeby nie pomyslec, ze to sprawa

czysto ambicjonalna, a forum to nie jest tylko jakas maszynka do robienia dziwnych interesow ?

Pozdrawiam

Atopos

Musze powiedzieć że umiesz być obiektywny i rozsądny, ale nie co do własnej osoby.

Może nie wszyscy chcą słuchać tego co akurat Ty uważasz, i nie wszystkich interesują twoje nicki?

Nie krzycz tak bardzo, a mądrze przekonuj do swoich racji (udowodniłeś że umiesz), i nie wzywaj zaraz lukara, te bajkę już przerabialiśmy.

Rzyczę Ci powodzenia.

Dead_Dog,

Mimo wszystko tak jakoś dziwnie. By nie powiedzieć, nieprzyjemnie. Nie to, że z "Dudim". Dla mnie pisanie po kilkoma nikami (lub numerami) jest normalnie niesmaczne. Wiem, że to trochę irracjonalne podejście ale niesmak mam.

A ja tak sobie myślę, że...

Że tak naprawdę to wszyscy jesteście klonami Chucka Norrisa.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>Kurt Dupel

>"Może nie wszyscy chcą słuchać tego co akurat Ty uważasz, i nie wszystkich interesują twoje nicki?"

A czy nie lepiej po prostu nie czepiac sie ZADNYCH OSOB !

Przestan ciagle pouczac jaka osoba jakas Osoba wg. Ciebie ma byc !!!

Moze nie wszyscy chca sluchac co akurat ja uwazam ?

Co mam Ci odpowiedziec ? Ze moze nie wszyscy chca sluchac co akurat TY uwazasz ?! Co za durna dziecinada !!!

Nie wszystkich interesuja moje nicki ???!!!

To po jasna cholere polujecie na nie z taka zaciekloscia po calym Forum z Toba na czele i zasmiecacie forum swoimi

dziecinnymi "donosami" i durnym powiadamianiem mnie, ze nie interesuje Was co mowie !

Nie interesuje Was - to spadajciedo watku o pilce noznej !

>"Nie krzycz tak bardzo, a mądrze przekonuj do swoich racji (udowodniłeś że umiesz), i nie wzywaj

>zaraz lukara, te bajkę już przerabialiśmy.

>

>Rzyczę Ci powodzenia."

A Ty Panie Madralinski idz do szkoly i wroc jak przynajmniej "zyczyc " nauczysz sie pisac poprawnie !

I wytrzyj nos, bo Ci gile wystaja i dziewczyny beda sie z ciebie smiac !

Qubric> ty jesteś jak kibic na stadionie, nie interesuje cie nawet wynik meczu, musisz się wydrzeć, wyrwać parę ławek i zaryczeć w tramwaju. Ale Kaczorki załatwią to w 24 Godziny.

Bravo Panowie! Watek kompletnie rozmydlacie.

Jeszcze jeden dzien i nikt go nie bedzie czytał. Technika prosta i skuteczna, ale mam nadzieję zastosowana nieswiadomie, no bo przecież jesteście po jasnej stronie mocy.

Swoja drogą jak na forum zrobilo sie od niedzieli miło. Nikt nie próbuje natrętnie sprzedac węża ogrodowego, albo superprzetwornika pod płaszczykiem merytorycznej pomocy.

Może warto ten stan utrzymać dłużej?

zastanawia mnie fakt ze nawet jakby i uprawiali ten swoj marketing, tą niechciana reklame podprogową ;) to naprwde sprzedaja taki chłam ze nie warto sie tym interesowac chwalic kupowac odsluchiwac itp.?

stefanB> nie rozumiem że nie rozumiesz-przecież chodzi własnie o główną przyczynę sprzedawania i kupowania od siebie, napedzania dobrych recenzji przez sprzedających a to wiąże sie z łatwośćią posiadania 44 nicków (chociaż nie tylko) przez różnych, którzy nawet o sobie nie potrafią sklecić czterech słów.Chodzi o totalny bajzel którego paroma zawołaniami nikt nie zlikwiduje.

Qubric> to nie ja pisałem, to jakiś inny muls cię nie lubi- ja się podpisuje, mułłek. Ps niedługo zaczną ci sie śnić te wszystkie nicki swoje i nie swoje.

No dobrze, a teraz może przekonamy się komu nie wystarczyła jedna osobowość :)

> Lukar - proszę, zamieść listę nicków, które logowały się w ciągu ostatnich dwóch dni z tego samego IP co Qubrick !

A ja ponawiam pytanie o graftona... Moze ktos w tym bajzlu mi odpowie?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zawsze intrygowało mnie kto się podemnie podszywa. Komu najbardziej to przychodzi do głowy.

A zwłaszcza chciałbym zobaczyc na tej liście jakiegoś megakonstruktora z tego forum.

Albo jeszcze lepiej - tych megaekonomów, megamoralizatorów, takich co to biorą "bułkę przez bibułkę" mimo ze na co dzień "d... gołą ręką podcierają".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.