Skocz do zawartości
IGNORED

Kable zasilające raz jeszcze!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

I żeby im oko zbielało a drugie z emocji zaczerwieniło się.

I wtedy pobiegną do sklepiku po nowy lepsiejszy sprzęcik.

A stary za 40% do ludzi hej.

My go haps i wreszcie mamy dobre stero - jak mawiał mój wujek z Wiślina :)

Biało /czerwoni, górą , z Kaczorami na czele ? :)

Ja również ten stary kupiłem i jezdem zadowolniony :)))

Koniec na dzisiaj tej dysputy, jutro będzie lepszy dzień !

A może.....

Czescia problemu sieciowek i calej tej dyskusji jest fakt, ze dla robola w USA czy UK wydac 1000 dolcow czy funtow na sieciowke to tyle co u nas 200 zl. No i w takich proporcjach nikt sobie nie robi wiele z cen skoro to hobby a czasmi prawie sens zycia. Co w koncu robic z tymi pieniedzmi jezeli swiat to plyty i sprzet? Jak ktos przynosi do domu 1000 zl i ma z tego zyc przez miesiac to faktycznie - kabelek za 1000 zl i to siecowy sluzy tylko do pukania sie w czolo.

Poczytajcie sobie jakies zachraniczne forum a zdebiejecia - ludzie kupuja kolumny za 5 tys. dolar jak kluski lub makaron i nie maja bladego pojecia o tym co kupuja i dlaczego. Pelna zgroza. A powod? No maja pieniadze i zastanwiaja sie jak je ulokowac. Moze w glosniejszy gwizd kiedy Chuck Norris rzuca nozem? Przeciez to bajkowo ekscytujace!

A nas rajcuje sieciowka za 1000 zl.

pzdrw

soso

soso- Podzielam Twoje zdanie/opinię w całości, niestety tak jest jak piszesz :(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja dodam do powyższych wpisów "niedowiarków", że najmniej słychać kabel za którego się nie zapłaciło, ale w perspektywie trzeba by zapłacić:):)

Znam wiele osób, które zapłaciły i o dziwo zawsze usłyszały i słyszą różnice pomiędzy sieciówkami (oczywiście ceny w granicach rozsądku! ), bo to przecież tylko drut do prądu :):)

Zydelek

Ależ to naturalne ,że zapłata w znacznym stopniu wpływa na receptory słuchu.

Działa przeczyszczająco na słuch ( z siłą wodospadu).

Podczas testu wstępnego połowy się nie słyszy,temu też wyroby tej już legendarnej firmy znanej z doświadczenia i zasięgu globalnego proponuje kupować bez testu wstępnego:

Ukryta Zawartość

Do Nirvany tylko już krok,to nie kosztuje tak wiele.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ukryta Zawartość

Frank- dobrze wszystko wiem:):)

Mój jacht Tango jest lepszy od katamarana czterokrotnie wiekszego z dwoma kiblami Venezia 42. :):) Tango mam, a za Venezię musiałbym zapłacić :):) Podobnie wielu osobom ich maluchy i .... są lepsze od.... :):)

To głupie porównanie nie mające odniesienia do audio.

Porównujesz wyroby,które z łatwością da się porównać i przetestować do wyrobów których testowanie opiera się na nieskończenie szerokiej wyobrazni słuchacza.

Masz rację!

Na wyobraźni, która działa najwięcej. Ja po powrocie z Mazur (dwa dni pracy przy łódce) mam szum mazurskich jezior w uszach. To zapewne jest powodem niedosłyszenia. :):)

"Ależ to naturalne ,że zapłata w znacznym stopniu wpływa na receptory słuchu.

Działa przeczyszczająco na słuch ( z siłą wodospadu).

Podczas testu wstępnego połowy się nie słyszy,temu też wyroby tej już legendarnej firmy znanej z doświadczenia i zasięgu globalnego proponuje kupować bez testu wstępnego"

Chciałem kiedyś posłuchać tych kabelków, czyli ansae, ale dystrybutor powiedział, że jest to niemożliwe :(

Błachy powód, brak !!!

Mogłem je otrzymać po powiedzmy dłuższym czasie, ale moim zdaniem, to brak szacunku do klienta :(

Pozdrawiam Ciem Franciszku :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.