Skocz do zawartości
IGNORED

Świętokrzyskie naprawa gramofonu

Blaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam - ponieważ sam nie jestem w stanie naprawic swojego gramofonu - czy moze jest ktos z tego wojewodztwa kto sie zna na gramofonikach i chcialby mi pomoc - oczywiscie odplatnie .

Ja juz nerwy stracilem , jestem zalamny bo nie moge niczego sluchac .

Pozdrawiam wszystkich

blaszek.

rzuc temat, mysle ze na forum sa ludzie co za symboliczna flaszke jasia ci to naprawia.

nadasz sprzeta poczta, jakos sie dogadasz i dostaniesz naprawiany. o sobie nie mysle. duale to dla mnie czarna magia. no chyba ze asterix cie juz naprowadzil i sam sobie kondzia zmienisz.

pzdr.

Nie mam serwisowki do tego gramofonu, a i nie bardzo wiedzialbym, gdzie szukac. W swoim CS714q obroty stabilizowane ma przez petle PLL, ktora zostala zamontowana na osobnej plytce. Wiec jak spojzalem na nia i zobaczylem ukruszony kondensator 100nF to od razu sie zorientowalem. Elektronik ze mnie zaden, ale taka usterke powinien naprawic kazdy elektronik z narzedziami pomiarowymi. No chyba, ze padl ci mikroprocesor to bedzie problem ze znalezienim zamiennika:(

witaj

Ale ja mam serwisowke bo ja zdobylem . Tyle ze jak ide do serwisu to mi mowia z gory ze nie naprawiaja bo to jest za stare i na pewno nie ma do togo czesci .

No coz w takim razie szukam dalej

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.