Skocz do zawartości
IGNORED

ODSŁUCH McGyvera i Grze w Poznaniu

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie organizujemy jeszcze raz odsłuch McGyvera i Grze w Poznaniu. Panowie jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam. Godziny odsłuchów są jeszcze do ustalenia.

W sprawie odsłuchów proszę się kontaktować z Lancasterem i Cloudior. Ponieważ nie będę miał dostępu do netu podaję tel 503 60 60 64.

Na odsłuch mogę zabrać Tripatha zbudowanego przez Ryszarda_W i modyfikowanego przez Rekina.

Panowie serdecznie zapraszam.

McGyver Marek się z tobą skontaktuje i ustali szczegóły.

Ten jutrzejszy odsłuch w Poznaniu to nic pewnego, tak dla jasności. Chłopaki mieli przyjechać, ale dziś rozmawialem z Adamem i mówil, że po drodze mieli kłopot z autem, wypstrykali się z kasy na naprawe i moze będą chceili jechać bezpośrednio do domu.

Za godzinę mam wiedzieć coś więcej...

foxbat, w ramach czepiania się McGyvera(o co nie mam żadnych pretensji-Twoja sprawa) prosze nie dowalać się do

wszystkich "jak leci".

Pozdrawiam

Jutrzejszego odsłuchu w Poznaniu nie bedzie.

Bacek, salmo nic nie stoi na przeszkodzxie, żebyśmy pojechali w 3 do Krzyża. Będę gotowy za godzinę.

Jeżeli wam to odpowiada, to możemy się zabrać którymkolwiek autem, w troję raźniej. I nie bylbym Poznaniakiem, gdybym nie napisał: taniej;)

Pozdrawiam

W razie czego dajcie znać na priva, zostawcie telefony resztę się dogadamy.

Pozdrawiam

foxbat, wezmę aparat:)

Zawsze możesz do nas zadzwonić, będziesz mógł sobie posłuchać;)

A tak serio to jestem ciekaw jak to gra. Kiedyś chciałem kupić Stelmacha, McGyver ma go na odsłuchu. Będzie okazja, żeby się przekonać, czy warto zbierać kasę(czy pasuje pod mój gust). Zabiorę do porównania mojego Philipsa, dostanie pewnie straszne baty od Stelmacha, ale przynajmniej będę wiedział czy(że) warto kupować tego DAC-a.

lancaster:

To chyba troczę namieszałem. Nie szukam transportu tylko oferuję miejsce. A na całe nieszczęście siedzę jeszcze w pracy, więc wcześniej niż o 13:30 nie uda mi się wyjechać. W razie czego mam dwa wolne miejsca.

Bacek, dzwonilem przed chwilą do salmo. Jesteśmy umówieni na ok 12. Wstpnie.

Jeżeli miamy pocczekać, to nie ma kłopotu, pojedziemy z tobą, ale o tej 13:30 kończysz pracę i planujesz wyjazd?

Wychodzę za jakieś pół godziny,

Muszę jeszcze zabrać moją lepszą połowę (a w zasadzie to ona mnie zabiera) i o 13:30 wyjazd z Poznania.

Jak chcecie się zabrać to powiedzcie skąd was odebrać.

W razie czego komórka jest w o mnie

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.