Skocz do zawartości
IGNORED

tuner echostar a projektor HP

daro64

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam taki problem,a mianowicie jak wiadomo forumowiczom tuner echostar ma tylko z tyłu gniazdo euro,i to z reguły do podłaczenia telewizora wystarcza ale ja chce od czsu do czasu coś ogladać po przez projektor i tu jest problem,projektor HP ma wejscia na component ,s-video i kompozytowe.Mam orginalną przejściówke euro na s-video i kompozyt,ale co ciekawe gdy podłaczam kompozytowe mam kolor ale jak wiadomo obraz jest nie ciekawy,a gdy połoncze s-video obraz jest czarno biały,i są jakieś takie artefakty,nie wiem co sie dzieje?Porzyczyłem z sklepu inna przejściówke i jest to samo.Myślałem że jest to problem projektora ale po podłączeniu DVD po s-video obraz jest w kolorze.Zaznaczam że DVD mam podłączone do projektora po componencie.I tu mam pytanie czy jestem zmuszony do ogladania po kompozycie czy jest szansa na przerobienie przejściówki lub gniazda tunerze aby obraz szedł po s-video.

https://www.audiostereo.pl/topic/26422-tuner-echostar-a-projektor-hp/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.