Skocz do zawartości
IGNORED

Warto sie tym interesowac ??

Axl2000

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak w temacie, widzialem w MM, naprawde mi sie podobaja "optycznie" gorzej z odsluchem bo w MM wiadomo jak jest........do tego bedzie subwoofer oczywiscie :)

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/26607-warto-sie-tym-interesowac/
  • 2 tygodnie później...

głośniki kupuje w okolicach 20 czerwca bo szykuje się imprezka + przemeblowanie w pokoju...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - a może powiecie coś o tych? Niby firma znana, taniutko...niestety to jest kupno na chybił trafił...ale skoro mi sie podoba jakoś dźwięku generowanego przez kolumny za 499zł w sklepie firmy AKIRA :P to może dla mnie warto takie JAMO ??

Ukryta Zawartość

Jeżeli słuchałeś i Ci się podobało, to jak najbardziej powinieneś się zdecydować. Inna kwestia to zaufanie do allegrowego źródła, ale to już musisz sam ocenić. Kolumienki rzeczywiście są bardzo ładne... A Jamo, to uznana marka.

ArtS

witam wiesz ja uwazam ze te kolumny to nie bedzie nic konkretnego ino jakis chlam za taka kase nie mozesz sie spodziewac nic ciekawego a dostajesz 5 glosnikow ja bym nie kupil ich wogole jamo juz lepsze ale tez jakos tanie som jak moge cos doradzic kup se polaris300 moze niesa najnowsze ale mala impreze zrobisz w domu dawaja dosc mocny bass ale dzwiek tez jest ladny ja mam ampli z onkyo i fajnie spolgraja ze soba takie kolumny w idealnym stanie kupisz za ok 700zl lub taniej ja mam 300 do sprzedania jak cos chodz bardzo mi ich szkoda ale je sprzedaje na alegro sa w limitowanej wersi bardzo limitowanej albo jak ci zalezy nba duzym larmie i wogole kup se poczciwe altusy 140 cieszkie maszyny :) to jest tylko moje zdanie nie musisz sie nim sugerowac:)

potrzebuje zestaw 5.0 + sub do przemebloanego urzadzonego na nowo pokoju wiec zadne stereo + inne glosniki nie wchodza w gre, teraz mam Tonsil Perfect 150 (sztuk dwie, stereo) i jakosc dzwieku z nich generowanego mi odpowiada ale chce zeby wszystko ladnie wygladalo przy okazji...wiec zestaw nowych/uzywanych do 650zł (ceny allegro, nie bede kupowal w sklepie...)

wspolgrac to to bedzie z Pioneerem VSX-415...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.