Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Łodzi wymienić gniazda....

Ewelin

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, gdzie w łodzi są zwykłe serwisy elektroniczne, w tym jeden nastawiony bardziej pod sprzęt audio. Nie wiem jak z jakością usług ale dlaczego miałoby być źle? Problem może leżeć w gniazdach, jeśli chcesz naprawdę dobre to dogadaj się z nimi i zamów w necie takiej jakości jakie chcesz, żeby nie wstawili czegoś taniego, chyba że nie będzie problemów z założeniem porządnych sztuk. Lokalizacje... jeśli sobie życzysz - podam

Ktoś kto zajmuje się tylko sprzętem hifi nie jestm mi znany, może ktoś inny z forumowiczów ma pojęcie. Może chociażby w akkusie Ci coś podpowiedzą (www.akkus.com.pl)?

Polecam Ci serwis na ulicy Westerplatte 22/24 prowadzony przez Pana Tadeusza Studziana.

Serwis wyglada niepozornie ale panowie tam pracujacy sa uczciwi i nigdy nie ma z nimi problemow. Kiedys naprawiali m in. moj CD Sony i przyznam ze mogli wyciagnac ode mnie kase ale zdiagnozowali to co trzeba i nic na sile nie wymieniali. Zdecydowanie polecam.

Pozdrawiam,

Pawel

>Ewelin

Jakis czas temu na sobotniej gieldzie elektronicznej kupiem gniazda do zludzenia przypominajace te z linka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko ze te kosztowaly 7zl za sztuke... i maja dlugosc ok 45mm.

Zrobione sa solidnie.

Ukryta Zawartość

Już zamówiłem te

Ukryta Zawartość

tak wogóle to jestem z pod Łodzi

a firma ta prowadzi sprzedaż wysyłkową więc sobie zamówiłem całkowity koszt 4 sztuk z wysyłka to 32,60 - szkoda czasu i kaski na paliwko

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

wlasnie, w Lodzi z 'twardzielami' umiejacymi ponaprawiac/stuningowac porzadny hajfaj nie tak latwo... wiem ze, w komisie na pietrynie 204 podejmuja sie napraw sprzetu i maja zaufanego elektronika z ktorym swego czasu mialem okazje indywidulanie sie kontaktowac. w razie gdyby co, moge 'odgrzac telefony'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.