Skocz do zawartości
IGNORED

AMPLITUNER DO DVD SONY 905 I AVANCE DANA

shrek

Rekomendowane odpowiedzi

730 YAMAHY niesłyszałem, ale miałem wcześniej ONKYO 595 i między nim a YAMAHĄ 1300 nie ma jakiejś powalającej rużnicy.YAMAHĘ załatwiłem sobie z ALLEGRO za 2850zł. i myślę że za tą cenę jest to dobry sprzęt. Ceny sklepowej 5400zł jednak bym niezapłacił.

Też załatwiłem swoją 730 na Allegro za 1900 zł i przerzuciłem się z Philipsa i tu dopiero odczułem różnicę z + oczywiście po stronie Yamahy ,kupiłem bo cena była ponętna a ceny sklepowej - wtedy 3300 zł.też bym nie dał

Do DARKA2 Jaki masz sprzęt podłączony do 730? Ja mam do YAMAHY 1300 podłączone DVD/AUDIO YAMAHY 830 i narazie tylko dwa głośniki B&W 603 S3. Pozostałe głośniki za dwa miesiące bo mam narazie inne wydatki.

>Shrek

DVD to Yamaha 510

-przody to Altusy 300 ale planuje wymienić na B$W 603 S3- czy u ciebie dobrze się sprawują

-centralny przód i tlny to Jamo 510

-tyły Jamo THX - dipolarne

Swoje B&W opisywałem w twoim wątku 1768. Ale myślę nad wymianą okablowania wewnętrznego, może zrobią się przez to bardziej detaliczne i dynamiczniejsze (mam taką nadzieje.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.