Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki ekran do projekt. Panasonic 700/900

mar2562

Rekomendowane odpowiedzi

Mam podobne warunki oglądania i w zupełności wystarczył mi ekran Projecty ProCinema High-Contrast (cena ok 1,6kz). Dodatkowo przerobiłem go na elektrycznie rozwijany pilotem za ok trzy stówki i uważam że nic lepszego nie trzeba. Obraz jest bardzo wyraźny i w pół mroku da się już oglądać.

Markkar....Czy miałeś jakieś porównanie...inny ekran,roleta,biała ściana...Czy różnica jest naprawde powalajaca?

Czy jest to optymalne rozwiązanie z tego typem projektora..Czy lepszy i droższy ekran będzie tylko przepłaceniem??

Co do porównań to tylko biała ściana i raczej blado to wygląda. Słaby kontrast, głębia itp. Moim zdaniem nie jest to tak że jak kupisz roletę na allegro za 4 stówki i porządniejszy ekran przeznaczony do kina domowego za ok ~1,5kz to zobaczysz taką różnicę że Cię ze skarpet wyrwie. Ale różnicę widać na pewno i lepiej zainwestować w coś optymalnego (dla mnie to jest 1/3 ceny projektorka) niż później pluć sobie w brodę i za jakiś czas wywalać kasę na coś lepszego. Podobnie wygląda sytuacja z jeszcze droższymi, jakieś tam różnice pewnie są ale coraz mniej znaczące i nie warte dopłacania przy tej klasie sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.