Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki zestaw kolumn 5.1

mb

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba też się zdecyduje na Kode.Mam niewielki pokój i będą one stały blisko ściany a że otwory bas-refleks mają z przodu to chyba z nadmiarem basu nie powinno być problemu.Próbowałem zasięgnąć trochę informacji na Forum-Stereo ale tam strasznie namieszali mi w głowie.Za każdym razem proponowali coś droższego bo lepsze.Coś są strasznie uczuleni na tańszy sprzęt a szczególnie kino-domowe.Może przez przypadek ktoś z Forum-Stereo przeczyta ten wpis i wypowie się w tym temacie.

https://www.audiostereo.pl/topic/2808-jaki-zestaw-kolumn-51/#findComment-42599
  • 1 miesiąc później...
Gość Necrosis

(Konto usunięte)

Fenixy są jeszcze mało znane i dlatego nikt tu o nich nie pisze pozytywnie. Ja jednak takowe posiadam i jestem pewien, że nie będę ich zmieniał w najbliższej przyszłości. W tej cenie lepszych nie znajdziesz. Są bardzo dobre w stereo, a w dźwięku 5.1 można się czepiać tylko subwoofera. Naprawdę warto je kupić, jeśli się ma wystarczająco dużo miejsca w pokoju(sąsiad też chciał kupić ale ma tak popieprzone wymiary pokoju, że musiał się zdecydować na Cambridge Soundworks - malutkie, słabiutkie, ale nadal może przejść wzdłuż pokoju ;) )

https://www.audiostereo.pl/topic/2808-jaki-zestaw-kolumn-51/#findComment-44789
  • 3 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.