Skocz do zawartości
IGNORED

polski soft do dvd

jackie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Planuje kupno dvd z mozliwoscia odtwarzania divx. Jednakze jest jeden maly problem, ktory mam nadzieje forumowicze pomoga mi rozwiazac. Otoz chodzi mi o polska wersje jezykowa a dokladniej o odtwarzanie plikow tekstowych z polska czcionka. Nie wszystkie odtwarzacze dvd maja taka opcje, ale ciekawi mnie czy mozna uaktualnic soft dvd? Jezeli tak to jak to zrobic? Czy trzeba zaniesc do serwisu aby programowo zmienili/ dodali jezyk polski do dvd, czy wystarczy sciagnac soft - nagrac na plytke dvd i samoczynnie sie uaktualni? Jezeli tak, to czy sa jakiesc specyficzne strony www gdzie mozna sciagnac takie oprogramowanie.

Jezeli by byla taka mozliwosc, to jest szersze pole manewru przy doborze odtwarzacza a co za tym idzie i mozliwosc zlozenia sprzetu. Ale o wyborze kina domowego to juz niedlugo w nastepnym topic'u ;)

Z gory dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam

Jacek

https://www.audiostereo.pl/topic/28084-polski-soft-do-dvd/

Ja w swoim Pionerze 575 wielokrotnie zmieniałem soft , poprzez nagranie softu na płytę ze strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , tam jest opisane jak to zrobić, są też inne odtwarzacze. Softy są fajnie zrobione - są przede wszystkim po polsku. Są jednak minusy wgrywania takiego softu, jakby w czasie wgrywania softu wyłączyli prąd, to wizyta w serwisie trochę kosztuję, to jedynie zaopatrzyć się w UPS, wymiana softu trwa niecałą minutę.Poczytaj na forum z linku to się dużo dowiesz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/28084-polski-soft-do-dvd/#findComment-604872

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.